Nieuws - Verloren maar goed gespeeld! - JO15-1

10 september 2017

Uit bij Zeeburgia tegen hun 1e jaars C selectie voor de beker.

AFC startte geconcentreerd en had het meeste balbezit in de eerste 25 minuten. Ook een paar mogelijkheden om te scoren maar de 0-0 bleef voorlopig staan. Zeeburgia had een paar snelle en goed voetballende spitsen, maar onze achterste linie hield ze goed in bedwang. En Olivier had niet al teveel moeite met hun afstandschoten. Helaas voor ons werd een corner door Zeeburgia fraai koppend afgewerkt, waarbij de kopper geen strobreed in de weg werd gelegd door de aanwezige AFC verdedigers....

Maar in dezelfde minuut scoorden wij vanuit een fraaie aanval de verdiende 1-1. Helaas volgde de scheidsrechter het onterechte vlagsignaal van hun grensrechter: afgekeurd. En dan 5 minuten daarna een rommelige situatie in ons strafschopgebied, waarbij spelers en keeper elkaar in de weg liepen en een Zeeburgiaan zomaar de 2-0 kon binnenlopen. Tegen de verhouding in, maar wel een feit. Rust om even de koppies weer in de goed richting te krijgen.

Na rust een gedreven AFC dat Zeeburgia terugdringt op eigen helft. Het spel speelt zich af op hun helft maar het duurt tot de 20e minuut waarin we de  aansluitingstreffer maken. En we gaan door om de verdiende gelijkmaker te scoren. Natuurlijk doet ook Zeeburgia wat terug, maar AFC heeft de beste kansen: tot 3 keer toe zijn we heel dicht bij die 2e treffer. Helaas voor ons valt die goal niet en het eindsignaal is daar: 2-1 verloren.

Jammer, maar veel positiefs gezien! We zijn als team op de goede weg: concentratie, teamwork, combinaties, afstandschoten, coaching van elkaar. Lekker trainen om jezelf en elkaar te verbeteren. En ook aan de conditie werken! Volgende week de 2e bekerwedstrijd: thuis om 11.00 uur tegen SV Ouderkerk.

Wie deden het: Olivier, Teun, Benjamin(aanv.), Demian ( Man-of-the-Match), Robenson, Stefan( 2e helft Dylan), Joshua, Josh( 2e helft Ayoub), Daniel(2e helft Jason), Max( 1 maal; 55e min. Thijs), Felix. En Milan( geblesseerd).

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site