Nieuws - Afsluiting seizoen 2e Pinksterdag. - JO15-1

6 juni 2017

Met een prima georganiseerd toernooi in Delft bij Concordia hebben we dit seizoen sportief afgesloten.

In onze poule werd het Rotterdamse Spartaan"20  O15-1 ongeslagen poule winnaar. Wij wonnen 2 wedstrijden maar verloren er ook 2 en eindigden als 3e. Dank aan de invallers: keeper Olivier, spelers Miro en Yuval. Goed dat Souhaib ondanks de Ramadan toch 2 wedstrijden kwam spelen omdat we echt krap in de spelers zaten. En natuurlijk top dat de geblesseerden Bart, Olle en Sietze erbij waren. Jammer dat Stijn en Nathan verhinderd waren.

De O15-2 speelde ook op dit toernooi , zij wonnen al hun wedstrijden en werden in hun poule dus No.1: proficiat !

De eindstatistieken:

Van de 93 trainingen/wedstrijden was Benjamin het meest aanwezig, hij miste slechts 3 keer! 

Als Man-of-the-Match eindigden Stefan en Benjamin met 3 titels bovenaan. Knap voor 1e jaars spelers. 

Als je niet scoort kun je niet winnen, topscorer werd: Igor met 14 doelpunten, Souhaib  2e met 6 goals, Zep 3e met 5 goals.

En de "pech"prijs was voor de laatste maanden geblesseerde, maar altijd supportende: Bart. Top!

Met dank voor de inzet van Oscar die als elftalbegeleider alles regelde rondom de kompetitie en oefenwedstrijden,  de jongens stimuleerde en mij scherp hield.

Ook dank aan de vaders, vooral Marcel, die altijd bereid waren de vlag te hanteren langs de lijn. En dank voor de support aan het team van alle ouders en aanhang. Zo creëer je met zijn allen het juiste klimaat voor trainer en spelers om met inzet en plezier tot een teamprestatie te komen. Dank.

Even geen voetbal, alles op school gooien, prettige vakantie  en eind augustus weer fit en vrolijk aan het nieuwe seizoen beginnen!

Groet, Kees Koedood.

 

 

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site