Nieuws - Slap kompetitie einde.... - JO15-1

7 mei 2017

We stonden rond de kerst na een prima serie wedstrijden op plaats 3, maar na de winterstop was het af en toe behoorlijk slap en we eindigen nu als 8e van de 11 ploegen.

Wel met de minst gepasseerde achterhoede, en dat is natuurlijk heel knap gedaan, want we zijn nooit "weggespeeld" en wonnen na een uitstekende wedstrijd bv. uit van de nr. 2 (Kolping Boys). Maarwe zijn ook  de op 2 na minst scorende ploeg en daar zit dus duidelijk een tekort....

Ook vandaag, tegen Swift, onderdaan met slechts 1 punt, was het niet om juichend over te schrijven.

Zij speelden, met een groot aantal O14 spelers, overigens veel beter dan eerder in het seizoen en leken meer gedreven dan onze ploeg. Weliswaar hadden we in de eerste 10 minuten een paar goede mogelijkheden maar Swift speelde zich onder de druk uit en ze werden een paar keer heel gevaarlijk. Ook met corners bleken zij dreigend. Ruststand 0-0.

In de 2e helft kwamen we na goed doorzetten van Sebastiaan die Souhaib bediende dan toch op voorsprong, maar niet lang daarna, met een  fraaie vrije trap, maakte Swift verdiend gelijk. En zij gingen door, waar wij te weinig tegenoverstelden. Het werd 2-1 en tot 3 maal toe hadden ze de 3-1 op de schoen. Gelukkig gingen die mogelijkheden er niet in en konden we in de laatste 10 minuten toch nog de kansen keren. Na  2 grote mogelijkheden die gemist werden, werd het 5 minuten voor tijd toch 2-2, door weer Souhaib op aangeven van Finn . Jammergenoeg geen spektakel dus van onze kant, wel was het een spannende en sportieve wedstrijd, met een juiste uitslag.

Wie deden het: Sietze, Stijn, Olle, Benjamin, Tyro( Man-of-the-Match), Stefan, Alessio ( 50e min. Amir), Zep ( 38e min. Souhaib; 2 maal), Rijk ( 55e min. Finn), Sebastiaan, Igor. Op de bank de geblesseerden Bart (grensrechter) en Nathan. as. Zondag 14 mei oefenwedstrijd thuis om 10.30 uur tegen DEM.

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site