Nieuws - Jezelf de das omdoen..... - JO15-1

2 april 2017


 

Die das hadden we gezien het mooie weer, het mooie hoofdveld en de tegenstander vandaag in de kast moeten laten.....

En de eerste helft leek er geen vuiltje aan de lucht.  AFC was de betere ploeg: achterin niets weggegeven, in het middenveld de baas, goede stoorwerk en bal veroveren en voorin, via gevarieerd aanvalsspel, kregen we zeker 7 grote kansen. Maar verder dan 1 doelpunt, mooie kopbal van Olle na een goede corner van Alessio, kwamen we niet. Paal, lat, net naast en een paar geweldige reddingen door de keeper van DSS zorgden ervoor dat het niet 3 of 4-0 werd.

In de rust gewaarschuwd voor onderschatting: scherp beginnen dus......En wat gebeurt er?

DSS begint scherp en AFC acteert afwachtend en slordig. En binnen 10 minuten staat het 1-1 door een eigen doelpunt van ons... DSS put hier moed uit , gaat met meer power ons opjagen en ook duels winnen. Echt gevaarlijk worden ze nog niet maar het uitstekende veldspel van voor de rust is bij ons verdwenen.

Toch komen er weer kansen en na 20 minuten scoort Igor uit een afgevallen bal de 2-1. Gelukkig en nu niet weer wegzakken zou je denken en we krijgen nog een paar mogelijkheden om te scoren maar hun keeper blijkt onpasseerbaar. DSS blijft knokken voor een beter resultaat en na knullig balverlies van ons gevolgd door ook nog een mislukte terugspeelbal staat 5 minuten voor tijd hun spits ineens alleen voor Sietze: 2-2. En dat is, ondanks nog een grote kans voor ons in de laatste minuut, ook de eindstand. Teleurstelling natuurlijk want we willen nog klimmen op de ranglijst. Nog 2 wedstrijden te gaan, kom op mannen!

Wie deden het: Sietze, Stijn, Benjamin, Olle ( 1 maal; of toch 2 maal?), Tyro, Stefan, Alessio ( 45e min. door Amir), Rijk ( 50e min. door Finn), Zep, Sebastiaan ( 55e min. door Souhaib), Igor ( 1 maal; Man-of-the-Match). Op de bank de geblesseerden Bart en Nathan.

Onze eerstvolgende kompetitie wedstrijd is ( ivm. vakantieperikelen eind april)  nu op WOENSDAG 19 april , thuis tegen Diemen.

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site