Nieuws - Leuke wedstrijd:1-2 verlies in interland - JO15-1

31 maart 2017

Op veld 2, lekker hobbelig gras wat toch weer even wennen was, speelden we tegen de O15 selectie van voetbalclub Minato SC uit Tokio, onder leiding van een select arbiterstrio. De Japanse spelers, trainers en hun KNVB begeleider werden door AFC gastvrij ontvangen, waarvoor dank.

Met aanvulling van 5 spelers uit de O14-1 ( wij misten 4 basisspelers) konden we aan de bak tegen een goed spelend team. Onze tegenstander bleek in alle linies een paar uitstekende spelers te hebben. Zij hadden dan ook het meeste balbezit en omdat ze ook de duels fel maar sportief aangingen moesten we echt scherp zijn om niet overlopen te worden.

Maar in de loop van de eerste helft kwamen wij er een paar keer goed uit en dat leverde na een mooie aanval over rechts, een fraai doelpunt ( met weliswaar een buitenspelluchtje) op en stonden we  met 1-0 voor. Japan schrok daar niet van en ze bleven gevaarlijk met afstandschoten en corners. En 5 minuten voor rust verkeken verdedigers en keeper zich op een hoge voorzet en via de binnenkant verre paal scoorden zij de 1-1. 

Na rust leek AFC in de eerste 10 minuten iets sterker, maar echte kansen kregen we niet.  Minato SC.  kreeg weer de overhand en ze kwamen bij een paar gevaarlijke situaties in onze 16 net een teen tekort om te scoren. Het leek op een zwaar bevochten gelijkspel uit te draaien, maar in de laatste seconde caramboleerde de bal na een eigenlijk "mislukte" corner en slecht wegwerken toch over onze doellijn . Eindstand 1-2 na een leuke en leerzame oefenwedstrijd.

Wie deden het: Sietze, Teun, Demian, Daniël, Stefan, Tyro, Milan, Zep, Rijk, Sebastiaan, Amir, Igor ( 1 maal), Alessio, Joshua, Stijn, Olle, Benjamin.  Op de bank als supporter: Bart en Souhaib.

Een dag herstel en dan zondag thuis op het hoofdveld(!), aanvang 10.00 uur, de kompetitiewedstrijd tegen DSS . Zijn we er klaar voor?

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site