Nieuws - Goed gespeeld: verdiend gelijkspel tegen OFC - JO15-1

26 maart 2017

Op bezoek bij de nr. 3 van de ranglijst, prachtig weer, mooi veld met tribune en na de goede donderdagtraining ook bijna iedereen weer speelklaar.

We begonnen goed en scherp aan de wedstrijd en kregen binnen 10 minuten  2 mooie schietkansen, waarbij Stefan de bovenkant van de lat raakte.  OFC, niet helemaal compleet maar met een paar goede 1e jaars in de ploeg, werd alleen gevaarlijk bij vrije trappen en corners. Onze goed spelende verdediging in combinatie met het middenveld gaven ze verder geen ruimte en er ontspon zich een gelijkwaardige wedstrijd. Jammergenoeg schoot het bij Nathan binnen het kwartier in zijn kuit waardoor hij toch weer moest afhaken. Het bleef de eerste helft spannend maar er werd niet gescoord.

Na de rust ongeveer hetzelfde spelbeeld en een paar schietkansen voor ons die geen doel troffen : Souhaib schoot hoog over en Sebastiaan schoot te haastig.... OFC kwam ook een paar keer gevaarlijk door, maar ook hun vizier stond niet op scherp. Even sloeg in het veld de vlam in de pan, waarbij het OFC publiek zich ook meende te moeten laten gelden. Maar de 2 teams losten de zaak in het veld op en de wedstrijd werd normaal uitgespeeld. Eindstand 0-0 en dat gaf de verhouding aardig weer.

Wie deden het: Sietze. Stijn, Benjamin, Olle, Finn, Stefan ( Man-of-the-Match), Zep, Rijk (50e min. door Tyro), Sebastiaan, Nathan ( 12e min. door Souhaib; die in de 55e min. vervangen werd door Amir), Igor ( 50e min. door Alessio). En de nog geblesseerde Bart op de bank.

Vrijdagmiddag 31 maart as. op verzoek van de KNVB de "interland" tegen een Japanse O-15 selectie, aanvang 17.00 uur. En zondag 2 april as. kompetitie thuis tegen DSS uit Haarlem, aanvang 11.00 uur.

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site