Nieuws - Ouderkerk verslaat ons weer met 2-1.... - JO15-1

19 maart 2017

SV Ouderkerk , op de ranglijst 4 punten onder ons, pakt ons 6 punten af . Bij hen was het 2-1, vandaag werd het 1-2. Maar we hadden vandaag wel iets meer kunnen halen.

De eerste 10 minuten waren voor ons, lekker bij de les en goede combinaties. Echte kansen leverde het nog niet op , behalve 1 keer toen Igor alleen voor de keeper de bal in het lege doel leek te bogen, maar die ging door de wind gedragen net over. Ouderkerk kwam daarna beter in de wedstrijd en ging de duels winnen, waarbij wij vervielen in hotseklots voetbal. Eerst werd nog een treffer van hen afgekeurd en even later een open kans voor hen die gelukkig net naast ging. Maar een "mislukte" corner schoot vlak voor onze goal langs, wij waren niet bepaald attent, zij wel en de 0-1 was binnengetikt.

Na rust begonnen we weer goed en binnen 5 minuten was het raak: onderschepping halverwege onze helft, snelle omschakeling, prima pass van Sebastiaan op Igor die fraai de 1-1 binnenschoot. En AFC ging door met aanvallen. SV Ouderkerk liet zich terugdringen en nu waren zij het die hotseklots voetbal gingen spelen.

De laatste 10 minuten kon het beide kanten op vallen, wie de goal zou maken werd de winnaar. En helaas voor ons riepen we het over onszelf af..... Een verkeerde ingooi ter hoogte van onze eigen 16 ging maar weer eens niet naar een AFC speler , maar naar een SVO-er, die plaatste de bal snel voor ons doel, waar 2 man helemaal vrij stonden: pats en het was 1-2.

Met nog 6 minuten op de klok deden we er nog alles aan maar SVO hield de boel onder controle en had zelf nog een grote mogelijkheid om er 1-3 van te maken. Iets te wild geschoten ging die net naast. Maar de nederlaag was een feit en Ouderkerk nadert ons nu op 1 punt: wij 7e, zij 8e , terwijl de ploegen boven ons wel punten pakten en dus weglopen.

Maar er zat vandaag wel weer meer voetbal in dan de laatste weken en er werd ook hard gewerkt. Ook hebben Nathan en Stijn ( waren enige tijd geblesseerd) speelminuten gemaakt en hopelijk zien we de andere geblesseerden binnenkort ook weer op de training verschijnen. Vandaag kregen we gewaardeerde assistentie van Thom, Teun en Daniël om het team compleet te maken. Op naar volgende week zondag 26 maart , uit bij nr. 3 van de ranglijst , OFC in Oostzaan, aanvang 10.00 uur.

En niet vergeten: vrijdag 31 maart, aanvang 17.00 uur, thuis de "interland" tegen de Japanse O15 selectie

Wie deden het: Sietze, Teun (O14-1), Benjamin, Sebastiaan, Stefan ( Man-of-the-Match), Thom (O15-2, 50e min. Nathan), Zep, Alessio (45e min. Stijn), Souhaib ( 55e min. Finn), Igor ( 1 maal), Rijk (60e min. Daniël O14-1).

 

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site