Nieuws - Twee gezichten! - JO15-1

27 februari 2017

Inhaalkompetitie tegen Abcoude kon doorgaan want , op Stefan na,  waren een man of 7 zaterdags weer thuis gekomen na een weekje skieen, leken fit en hoefden dus alleen maar schoenen te wisselen. Altijd weer spannend of het balgevoel er dan nog is.... In de w-up bleken Nathan en Bart toch teveel last te hebben van een blessure zodat zij niet konden spelen. En Sietze stond ook nog niet helemaal fit op doel. Afwachten dus.

De eerste helft ging het boven verwachting en waren we de bovenliggende ploeg. We waren fel, hadden veel balbezit, speelden gevarieerd en kwamen binnen een kwartier met een fraai doelpunt van de voet van Igor op een 1-0 voorsprong. We kregen mogelijkheden om een 2e goal te maken maar dat lukte net niet en dan kan de tegenstander zomaar weer terug komen in de wedstrijd.

De tweede helft had dan ook een heel ander gezicht.

Wij hadden de aftrap en je gelooft het niet, maar dat leverde direct een kans op voor .....Abcoude. En 2 minuten later ging de gehele verdediging de mist in op een lange bal en stond het opeens 1-1. Het leek of er een paar in slaap waren gevallen, want we kwamen nu, tegen een veel feller Abcoude, steeds een stap te laat . Ook hielden we de bal niet meer in de ploeg en kwamen nauwelijks over de middenlijn. Gelukkig hield Sietze ons in de race met een paar goed reddingen. En er moesten er binnnen een kwartier twee geblesseerd af terwijl Tyro eigenlijk ook niet meer verder kon, maar we hadden toen geen wissels meer. Doorknokken dus.

En met een beetje geluk hadden we zelfs nog de winnende kunnen maken, want Abcoude werd ook moe van het felle jagen en aanvallen zodat  wij toch nog weer een paar aardige kansen kregen. Eindstand 1-1, maar met samengeknepen billen!

Wie deden het: Sietze ( Man-of-the-Match), Stijn(bless. 50e min. door Finn), Olle, Benjamin, Tyro, Kiet, Zep, Rijk(45e min. door Sebastiaan), Alessio(bless. 45e min. door Amir), Igor ( 1 maal), Souhaib. Op de bank Nathan en Bart gebless.

Volgende week een oefenwedstrijd thuis aanvang 10.00 uur, op veld 2 ( gras dus ) tegen een team van voetbalschool MNSA uit Utrecht. De week erna zondag 5 maart kompetitie, uit naar VVA/Spartaan. En zet vast in de agenda: vrijdag 31 maart, aanvang 17.00 uur thuis op veld 2,  "interland" tegen een Japanse selectie. 

 

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site