Nieuws - Wij brachten te weinig, Zij iets meer! - JO15-1

5 februari 2017

Omdat op 19 febr. zowel bij WVHEDW als bij AFC nogal wat spelers weg zullen zijn op wintersport werd deze kompetitiewedstrijd vervroegd gespeeld op zondag 5 febr. AFC , met invaller doelman Seth Groen ( voor de geblesseerde Sietze) op bezoek dus bij de koploper. Zouden we voor een stunt kunnen zorgen? We gingen ervoor maar helaas : we hadden te weinig in huis en zij iets meer. De koploper won verdiend met 2-1.

De eerste helft was 10 minuten oud toen wij de mooiste kans van de wedstrijd kregen: Sebastiaan werd weggestuurd en ging alleen op hun keeper af, maar kreeg de bal niet in het net. Daarna was het voornamelijk WVHEDW dat meer balbezit had, beter combineerde, gevaarlijk doorkwam op de vleugels, kansen creëerde en een aantal corners forceerde. En wij konden weinig meer doen dan tegenhouden en opruimen. Rond de 20e minuut gebeurde het onvermijdelijke: WV scoorde de 1-0.

AFC probeerde natuurlijk wel iets terug te doen en Sebastiaan werd nog een keer weggestuurd. Hij  werd jammergenoeg op het laatste moment, toen hij wilde uithalen, van de bal gezet door een van de uitstekende verdedigers van WV.

Maar in de 25e minuut onderschepten we in het middenveld de bal , Zep stoomde op, kreeg op het juiste moment de bal, passeerde twee man en schoof de bal mooi in de korte hoek: 1-1. WVHEDW was even van slag en we bereikten de rust met 1-1. Inmiddels was Alessio( blessure) al vervangen door Stefan. En Stijn en Rijk konden ook niet verder dus na de rust kwamen Bart en Souhaib binnen de lijnen. Kregen we meer grip op de wedstrijd?

Nee, we hadden te weinig balbezit, wonnen te weinig duels, er was te weinig beweging en in het laatste kwartier sloeg ook de vermoeidheid  toe. Maar WVHEDW speelde de tweede helft ook wat slordig, liet een paar kansen liggen en Seth redde met een goede reactie een 1 op 1 situatie. En hij pakte rustig de paar afstandschoten die binnen de palen kwamen.

Maar de druk op ons doel nam toe, want we kwamen zelf, ondanks hard werken, niet eens in de buurt van hun 16 meter.....

En 10 minuten voor tijd scoorde WVHEDW met een schot dat Seth gepakt zou hebben, maar de bal werd door een van onze spelers van richting veranderd en verdween daardoor in de andere hoek: toch 2-1.

Jammer voor ons, het zat er vandaag niet in, en de betere ploeg heeft  verdiend gewonnen. De teleurstelling snel verwerken want volgende week kunnen we weer vol aan de bak , thuis tegen runner-up Abcoude , aanvang 10.00 uur.

Wie deden het: Seth, Stijn( 35e minuut Bart), Benjamin ( Man-of-the-Match), Olle, Tyro, Zep( 1 maal), Alessio ( 20e min. Stefan), Sebastiaan, Rijk( 35e min. Souhaib), Igor, Nathan( 50e min. Amir) ,Sietze ( geblesseerd).

 

 

 

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site