Nieuws - AFC oefent bij Waterwijk: 3-6 winst. - JO15-1

22 januari 2017

Prachtig weer vandaag en na vorige week dus de tweede oefenwedstrijd in voorbereiding op de kompetitie die op zondag 5 februari weer begint, uit bij koploper WVHEDW.

Een paar spelers hadden griep gehad en een paar spelers speelden na hun blessure weer voorzichtig mee. Keeper Sietze was nog ziek thuis en Amir , geblesseerd , maar wel als supporter aanwezig.

AFC, met invaller doelman  Guus van der Linden (keeper van de O13-1), opende met goede combinaties en na 7 minuten was het na een fraaie aanval 0-1.

Misschien dachten toen een aantal spelers dat het dan verder wel vanzelf zou gaan, of het had te maken met het ontbreken van ritme. Wij lieten het tempo teveel zakken en daardoor kwam Waterwijk steeds meer in balbezit.  Ook speelden zij fysieker dan wij maar je kunt ook zeggen dat wij een beetje slap liepen te spelen....

Desondanks kwamen er zeker 4 grote mogelijkheden om te scoren maar het lukte niet. En het werd gewoon 1-1. Voor rust toch nog 1-2.

Na de rust zette AFC even aan en het stond binnen 10 minuten  1-4. En dan doorgaan..... Maar weer werd het slordig en hadden we te weinig balbezit. Na 2-4 werd het 2-5.  Waterwijk kwam opnieuw dichterbij tot 3-5 na een vrije trap waarbij onze achterste linie stond te slapen. Keeper Guus hield daarna met 2 uitstekende 1 op 1 reddingen zijn doel verder schoon.

Gelukkig bepaalden we de eindstand op 3-6,  maar we kunnen beter en zullen die wisselvalligheid eruit moeten trainen om straks scherp de kompetitie te kunnen vervolgen! .

Let op:  Zaterdag 28 januari spelen we onze 3e oefenwedstrijd, uit bij FC Almere.

 

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site