Nieuws - Boelelaan Derby wederom 1-1. - JO15-1

4 december 2016

Tegen de eerstejaarsselectie van Buitenveldert werd het weer een spannende wedstrijd. Na overleg tussen beide trainers en de scheidsrechter ( uitstekende leiding!) werd er toch op het nog halfbevroren grasveld 2 gespeeld en dat pakte goed uit: geen rare overtredingen en op het gladde gedeelte een beetje voorzichtig van beide kanten.

De eerste 20 minuten speelde AFC heel goed en kwam Buitenveldert amper over de middenlijn. We zetten veel druk naar voren en er kwamen mooie kansen, waaronder 2 hele grote, maar we scoorden niet. Ook onze afstandschoten waren te slap en dus niet gevaarlijk.

Het laatste deel van de eerste helft kwam Buitenveldert beter in het spel. En de eerste keer dat zij in onze 16 kwamen kregen ze een grote mogelijkheid om op voorsprong te komen. Gelukkig voor ons ging de schuiver net naast. Rust 0-0 dus en daarmee deden wij onszelf  tekort.

Na de rust zagen we een sterker Buitenveldert en kwam de wedstrijd in evenwicht. Nu zetten zij eerder druk , gingen de duels feller aan en hadden daardoor meer balbezit. Kansen kwamen er overigens niet uit want achterin hadden we de zaak toch weer goed onder controle. Maar na een kwartier een missertje achterin en hun spits profiteerde en scoorde de 0-1.

Met verse krachten erin probeerde AFC weer aan te zetten , maar Buitenveldert verdedigde sterk en leek op de winst af te gaan.  Zoals al vaker dit seizoen gaven we ons nog niet gewonnen en 5 minuten voor tijd was het Igor, die  met een beetje mazzel,  de 1-1 binnenschoot.  Beide ploegen een punt dus.

Wie deden het: Sietze, Stijn (45e min. Nathan), Olle, Benjamin, Tyro ( 40e min. Finn), Stefan, Zep, Rijk, Sebastiaan, Igor ( 1 maal), Souhaib ( 50e min. Amir) en Alessio ( Man-of-the-Match: haakte na de w-up geblesseerd af en , hoewel hij heel graag wilde spelen, koos hij zelf voor het teambelang en gaf aan dat hij niet "vol" kon gaan en dus aan de kant bleef....). Volgende week vroeg op, uit in Alkmaar,aanvang 10.00 uur , bij Kolping Boys ( die vandaag WVHEDW de eerste nederlaag bezorgden!!).

 

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site