Nieuws - Geen goede wedstrijd, wel 3 punten! - JO15-1

13 november 2016

Vandaag tegen Swift, een derby dus en daar zit altijd extra spanning op. Dat bleek al vanaf de w-up. En we begonnen sloom aan de wedstrijd. De passing was vandaag onder de maat, er werden weinig duels aangegaan, bijna geen goede combinaties gezien. Al met al, van beide kanten was het zeer matig. En van onze kant ook teveel commentaar op de scheidsrechter in plaats van je te concentreren op je eigen spel om dat te verbeteren....

Enige hoogtepunt en 1-0 was de actie van Souhaib in de 25e minuut. Rust. 

Dan hoop je op meer scherpte in de 2e helft. En dat was er ook, maar vooral van de kant van Swift. Niet dat we veel weggaven, maar nog steeds was er te weinig combinatie en balbezit. En Swift kreeg de scheidsrechter een beetje mee, mede doordat wij nog steeds te vaak onnodig praatjes hadden. Dat leverde ook nog eens een heel makkelijk gegeven strafschop op waardoor Swift , met nog een kwartier te spelen op 1-1 kwam.

En zij wilden meer en zetten er nog een tandje bij! Gelukkig deden wij bij vlagen wel wat terug maar vandaag konden wij het geluk niet afdwingen. Het leek op een grijze puntendeling uit te lopen, met alleen kleur vanwege de opgelopen gele kaarten voor praten.... Zeker toen onze gewaardeerde grensrechter door de scheidsrechter werd weggestuurd vanwege aanmerkingen op de leiding. Zo'n wedstrijd dus.

 Maar vlak voor tijd , na goed doorzetten in het middenveld, kwam de bal bij Igor, die zijn tegenstander opzij zette, versnelde en de keeper fraai omspeelde en de 2-1 binnenschoot. Met wat extra speelminuten te gaan hielden wij Swift buiten onze 16 en zaten er toch weer 3 punten in het mandje. Pffff......

Wie deden het: Sietze, Bart, Olle ( 35e min. Sebastiaan), Benjamin, Tyro, Stijn ( 35e min. Nathan), Zep, Rijk ( 45e min. Stefan), Amir ( 35e min. Igor: 1 maal), Souhaib ( 1 maal; Man-of-the-Match), Alessio ( 45e min. Finn). Extra "Man-of-the-Match": grensrechter Marcel. En de supporters bedankt voor de broodnodige steun!!

Volgende week spelen we een oefenwedstrijd, thuis , aanvang 12.00 uur, tegen Waterwijk Zon O15-1. De week daarna uit naar SV Diemen. Geen goede wedstrijd, wel 3 punten!

 

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site