Nieuws - Belangrijke punten mee naar huis! - JO15-1

30 oktober 2016

 

 

Uit naar Dss O15-1 in Haarlem, die tot nu toe pas 1 punt hadden behaald. Vooral niet onderschatten dus, want je moet natuurlijk zelf gewoon goed spelen om kansen te creeeren en dan ook nog doelpunten maken....

Heerlijk voetbalweer en AFC probeerde vanaf de eerste minuut druk te zetten op de tegenstander. Die hield de eerste helft goed stand en ondanks een veldoverwicht en toch wel een paar behoorlijke kansen stond het na de eerste helft 0-0. In de rust nog maar eens accent gelegd op het druk zetten en het vrijlopen zonder bal. En dat leverde al heel snel resultaat: binnen 2 minuten , na afjagen en de bal veroveren , scoorde Igor de 0-1.

En dan doorgaan natuurlijk. Maar zo makkelijk ging dat niet. Wel bleef de druk op de Haarlemse verdediging groot en werd er aardig geschoten maar de ballen gingen naast, over of waren voor hun keeper. Intussen kreeg Sietze, net als in de eerste helft weinig te doen. Maar zolang die 2e goal er niet is blijft het link.

Dss bracht nieuwe spelers in het veld en ging aanvallender spelen. Maar onze laatste linie stond vandaag als een huis. En vanuit het middenveld kwamen we er steeds overheen. Dat leverde een kwartier voor tijd, na een prima actie van Sebastiaan, de 0-2 op.

Daarna hebben we de wedstrijd gecontroleerd uitgespeeld en de verdiende punten in de tas gestopt. Wie deden het: Sietze, Bart, Sebastiaan( 1 maal), Olle ( Man-of-the-Match), Tyro, Stijn ( 35e min. Souhaib), Stefan, Zep, Rijk ( 35e min. Benjamin), Nathan ( 35e min. Finn), Igor ( 1 maal; 55e min. Amir). Volgende week thuis, aanvang 11.00 uur, tegen de makkelijk scorende nr. 3 van de ranglijst VVA Spartaan O15-1.

 

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site