Nieuws - Jammer, net niet: 2-1 verlies... - JO15-1

9 oktober 2016

Prachtig najaarsweer in de vroege ochtend uit bij Ouderkerk op het mooie kunstgras hoofdveld en veel publiek. De eerste helft was Ouderkerk het meeste in balbezit en op onze helft. Echte kansen kregen zij echter niet omdat we goed verdedigden. Maar wij konden zelf nauwelijks tot goede combinaties komen en hun keeper kreeg niets te doen. Vlak voor rust werd hun overwicht dan toch beloond: een uitstekend genomen vrije trap van zo'n 22 meter verdweenin de kruising. In de laatste minuut hadden we dan toch een grote kans op de gelijkmaker maar de inzet van Sohaib rolde net naast.

Na de rust probeerden we meer druk naar voren te zetten, maar voor we het wisten stond het 2-0: de organisatie was even weg en 2 man stonden vrij voor onze keeper...Met verse krachten in het veld zette AFC er een tandje bij en werd er in de laatste 25 minuten met verve geknokt voor een beter resultaat. En er kwamen kansen: Sebastiaan brak door maar zijn puntertje rolde net langs de verkeerde kant van de paal. We zagen opeens wel duels die aangegaan werden en werden gewonnen, snelle combinaties en Igor stond oog in oog met de keeper, maar hij vuurde op zijn vuisten.

Na weer een goede aanval kwam de bal even buiten de 16 bij Sebastiaan die heel mooi in de verre kruising schoot: 2-1 met nog 10 minuten te gaan. Ouderkerk kreeg het lastig en we roken een gelijkspel. Alles of niets dus .

SV Ouderkerk hield stand en ze kwamen er zelf ook nog een paar keer gevaarlijk doorheen , maar Sietze pakte tot 2 keer toe in een 1 op 1 situatie de bal. Vlak voor tijd nog een mooi afstandschot van Sebastiaan maar die vloog net over... Helaas: we hebben er alles aan gedaan maar kwamen net tekort tegen deze goede tegenstander en zeker op basis van de eerste helft waren zij de verdiende winnaars. 

Wie deden het:Sietze, Stijn,(Bart 45e min.), Benjamin, Olle, Finn , Rijk, (Tyro 45e min.), Sebastiaan ( 1 maal; Man-of-the-Match), Nathan ( Stefan 50e min.), Alessio ( Zep 35e min.), Amir ( Sohaib 25e min), Igor. Volgende week geen kompetitie, misschien wel een oefenwedstrijd ( is nog niet rond). Dan in het daarop volgende (vakantie) weekend op ZATERDAG 22 okt. thuis om 17.00 uur(!) bekerwedstrijd tegen DCG Zat. O15-1.

 

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site