Nieuws - Winst met wederom: kompliment! - JO15-1

2 oktober 2016

In een spannende, sportieve wedstrijd speelde AFC  tegen koploper OFC ( slechts 5 tegendoelpunten en 14 voor....) een prima wedstrijd. De mannen waren fel en geconcentreerd en na een fraaie aanval over rechts werd Igor door de lucht aangespeeld. Hij controleerde op de borst en in dezelfde beweging schoot hij de bal beheerst, buiten bereik van de keeper in de verre hoek. Dat was al in de 8e minuut, een lekker begin dus. OFC schakelde door en met hun sterke middenveld werd het een leuke partij voetbal, want ook ons middenveld stond zijn mannetje. Tot aan de rust hadden zowel AFC als OFC nog een goede kans maar het bleef 1-0.

Na rust startte OFC met nog meer druk naar voren , maar de beste kans in het eerste kwartier was voor AFC: Igor met een lob over de ver uitgelopen keeper, helaas net naast. Het spel ging op en neer , maar AFC kreeg steeds meer balbezit en ook kansen. Een kwartier voor tijd werd de bal op links veroverd en de mooiste combinatie van de dag bracht de bal bij Igor. Hij kapte zijn man uit en schoot van 20 meter de bal met een knappa curve in de verre kruising: 2-0. 

Daarna speelde AFC de wedstrijd degelijk uit, kreeg nog een paar  kansen op een grotere score, maar de verdiende punten tegen deze goede tegenstander waren binnen. Kompliment voor wederom een echte teamprestatie!

Wie deden het: Sietze, Bart ( 50e min. Stijn), Benjamin, Olle, Tyro, Nathan ( 45e min. Sebastiaan), Alessio ( 45e min. Rijk), Stefan, Zeb, Igor ( 2 maal; Man-of-the-Match), Sohaib ( 50e min. Finn). Volgende week uit naar sv Ouderkerk, aanvang wedstrijd 10.00 uur.

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site