Nieuws - Gelijkspel bij sc Buitenveldert Zon O15-1. - JO15-1

5 september 2016

De kop is er af. Heel vroeg, 09.00 uur, onder leiding van een uitstekende scheidsrechter, rolde de bal voor het eerst in deze kompetitie.

De eerste helft bleef het 0-0 , ondanks een paar grote kansen voor AFC. Wel was het meeste balbezit voor het goed voetballende Buitenveldert ( vnl. 1e jaarstalenten) en was het van AFC kant af en toe teveel "hots-klots" voetbal. Dat lag , naast nervositeit misschien ook  voor een deel aan de  lichtgewicht pupillenbal .....Wij zijn nu al 2 seizoenen gewend aan een veel zwaardere bal.

De tweede helft speelde AFC beter  voetbal, we gingen duels winnen en combineerden veel beter. Dat leverde na 10 minuten de 0-1 op. Weliswaar niet uit de kansen die we hadden gecreëerd, maar uit een loslater van de overigens uitstekende keeper. Buitenveldert ging daarna meer risico nemen door alles op de aanval te gooien maar we hielden ze aardig weg van onze 16 .

We kregen in deze fase een paar 1 op 1 kansen,  doordat zij  ruimte achterin weggaven, maar de 0-2 viel niet. Helaas voor ons viel 10 minuten voor tijd aan onze kant een vergelijkbaar doelpunt met de goal die wij hadden gemaakt : 1-1. Bij ons waren een paar spelers aardig vermoeid geworden en Buitenveldert rook een overwinning. Gelukkig ruimden we goed op achterin en de wedstrijd eindigde in een gelijkspel. 

Wie deden het: Sietze, Bart, Olle, Benjamin ( Man-of-the-Match), Tyro, Zep, Alessio ( 36e min. Nathan), Stefan (55e min. Finn), Rijk, Igor ( 1 maal; 55e min. Stijn), Sohaib ( 36e min. Amir). Volgende week thuis tegen Kolping Boys, aanvang 11.00 uur.

 

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site