Nieuws - MO11-1: prijsschieten - MO11-1

27 september 2020

Na een moeizame wedstrijd tegen Swift stond de Zuid as derby tegen Buitenveldert JO11-3 op het programma. Iedereen was een beetje gespannen, maar hadden er allemaal zin. De weergoden waren met ons, want vanaf het eerste fluitsignaal scheen gelijk de zon.

Het fluitsignaal had nog maar net geklonken of de bal lag al in het goal bij de tegenstander, wat een wervelende start en daar bleef het niet bij. Binnen 8 minuten stond AFC al met 4-0 voor. En allemaal mooie doelpunten. Er werd weer als van ouds overgespeeld en Buitenveldert werd helemaal weg getikt. Ik denk dat de meeste jongetjes vandaag nog steeds duizelig zijn.

Nu het allemaal zo lekker liep kon er aan het doelsaldo worden gewerkt. En de meiden deden dat het ging af en toe zo snel dat sommige de tel zijn kwijt geraakt, maar gelukkig werd er aan de zijlijn meegeteld en wonnen wij uiteindelijk met 17-0!!

Die uitslag was niet alleen erg mooi, maar ook belangrijk om nog kans te maken op het kampioenschap.Volgende week moet AMVJ tegen Sporting Martinus en  laten we hopen dat dit een gelijk spel wordt en dat wij winnen van Abcoude dan staan we weer boven aan!

Complimenten aan de meiden voor deze geweldige wedstrijd ik denk dat ik namens alle ouders kan zeggen dat wij genoten hebben!

En nu hup hup op naar Abcoude

Pascal

      

      

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site