Nieuws - MO11-1: toch geen appeltje eitje - MO11-1

21 september 2020

Na een 3-3 gelijk spel, waar we echt beter waren en een 5-2 overwinning moesten we tegen Swift een niet al te moeilijke wedstrijd krijgen op papier. Maar we kwamen bedrogen uit.

Op een mooie frisse zaterdag ochtend begint de wedstrijd al om 08.30. In het begin was het even aftasten is toch weer anders voetballen tegen meiden dan tegen jongens. Maar na mooi combinatie voetbal waren de eerste kansen voor onze meiden. Dat bleef het hele eerste kwart er werd goed overgepast, mooie combinaties, maar helaas niet gescoord. Bal bezit 20% Voor Swift en 80% voor AFC.

Na een wervelende start in het 2e kwartier met een fraai doelpunt als gevolg moest het nu dan echt gaan lopen, maar helaas was dit niet het geval. En al snel stond het 1-1.

In de tweede helft bleef het een tijdje 1-1 en nadat er weer beter gecombineerd werd kwam er een mooi aanval met een goal van Amalia 2-1. En snel daarna vanuit een corner 3-1 met een halve omhaal door Elise (er kan nu al gestemd worden op doelpunt van het jaar) Prachtig doelpunt!!

Maar helaas helaas was toen het beste ervan af. 2-3 en direct daarna na een counter 3-3.

Na veel meer balbezit ca 20% om 80 % is Narjis onze reddende engel op goal, waardoor het niet 4-3 werd en we met een punt konden vertrekken. Het was een gelijk spel, maar voelde toch als een verlies.

Deze week vol gas trainen en op naar de Zuid as derby!

Hup Hup

Pascal

Resterend programma, het kampioenschap lonkt nog steeds, al hebben we het niet meer in eigen hand:

 

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site