Nieuws - MO11-1: 1e competitiewedstrijd - MO11-1

8 september 2020

Na ruim 6 maanden eindelijk weer voetballen voor het echie!

Na 3 oefenwedstrijden te hebben gespeeld, waarvan 1x verloren, 1x gelijk en 1x gewonnen was het na ruim 6 maanden eindelijk zo ver dat onze dames voor de competitie hun kunsten mochten vertonen tegen de jongens van AMVJ 11-2.

Zo verrassend als het weer (de temperatuur ging van -1 naar +30 met af en toe een buitje), was uiteindelijk ook de 3-3 (of volgens de scheids 6-1) uitslag. Onze meiden speelde goed over hadden over de hele wedstrijd gezien verre weg de meeste kansen en schoten op  goal. Maar door een zeer goede keeper van de tegenstander gingen er helaas niet meer dan 3 doelpunten in. Kansen verhouding was ongeveer 14 tegen 4.

De doelpunten van de tegenstander vielen door o.a. een afstandsschot vanaf de middenlijn (wel knap) een counter (mooi afgewerkt). Nadat de 3-3 was gevallen had AFC in het 4e kwart zeker nog de overwinning kunnen binnenslepen, maar de paal, lat en keeper bleken keer op keer een sta in de weg.

AFC had meer verdiend, maar het was een heerlijke wedstrijd om naar te kijken.

Doelpunten werden gemaakt door Elise, Maya en Stayce. Op naar de wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Martinus. Die hebben behoorlijk aan het doelsaldo gewerkt 19-1.

Hup Hup tot volgende week!

Pascal

      

      

      

   

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site