Nieuws - MO11-1: thriller - MO11-1

5 januari 2020

Na de overwinning op Desto wisten de meiden wat ze moesten doen om kampioen te worden, 2x winnen en werken aan het doelsaldo.

De eerste wedstrijd, die we moesten spelen was tegen Always Forward uit het pittoreske én verre Hoorn. Thuis hadden we weliswaar 5-2 gewonnen, maar dat ging toen niet zonder slag of stoot.
 
Vanaf de eerste minuut maakte AFC het spel, werd er lekker getikt en leken we beter en gevaarlijker. Maar het scoreverloop kende toch een heel ander beeld....
1-0, 2-0 en 3-0. Dat dit een tegenvaller was behoeft geen toelichting. Heb ook zelden ouders langs de lijn zo snel grijze haren zien krijgen (behalve Pascal)
Maar wat nog verontrustender was, het leek wel of onze toppers er steeds minder geloof in hadden. Gelukkig staat Daphne na een mooie aanval op de goede plek en scoort 30 seconden voor rust 3-1. Zal deze aansluitingstreffer het geloof doen terugkeren? We konden het alleen maar hopen.
 
De 2e helft was het vertrouwen zichtbaar terug en werd er een schepje bovenop gedaan. Nog meer strijd en nu wel iets meer geluk. 3-2 valt redelijk snel en vlak daarna zelfs de 3-3! Back in business, maar aan één punt hebben we niet genoeg. Gelukkig blijven we op zoek naar de goal en dan valt ook de 3-4. Het publiek houdt het niet meer, want die hebben in de eerste helft gezien hoe makkelijk Always Forward scoort. Maar dan maakt Amalia aan alle twijfels een eind en scoort de verlossende 5e goal. Niet lang daarna fluit de uitstekende scheids voor het einde en zijn onze meiden door dolle. Wat een mooie en spannende pot en wat hebben ze een veerkracht getoond! 
 
Nog één wedstrijd op het programma, thuis tegen de Meern MO11-1. De opdracht is bekend, winnen met 5 doelpunten verschil en dan zijn we kampioen. De wedstrijd staat gepland op woensdag 8 januari om 18.30 op Sportpark Goed Genoeg. Bijna uitverkocht, dus wees er snel bij!
 
Joost (verslag)
Debby (foto's)
     
     
     
  

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site