Nieuws - MO11-1: HUP HUP - MO11-1

8 december 2019

Afgelopen zaterdag mochten en moesten we afreizen richting het mooie Utrecht om te spelen tegen Desto MO11-1. De wedstrijd thuis hadden we 4-2 gewonnen, maar dat geeft geen garanties. 
En we wisten wat ons te doen stond, we moesten winnen om in de race te blijven voor het kampioenschap en ook nog aan het doelsaldo werken!
 
Of het nu kwam omdat onze meiden druk voelden of dat Desto goed speelde, we startten slordiger dan normaal.
 
Normaal slaat de spanning over op de “coaching” door de ouders en gaan die adviezen geven (lees schreeuwen). Zit natuurlijk niemand op te wachten, zeker de kinderen niet.
Maar deze keer liep het anders. De vaders, gebroederlijk naast elkaar langs de lijn, kwamen op het idee om alleen maar “HUP HUP” te roepen. Verbazingwekkend hoe je met verschillende intonaties toch je emotie kwijt kan. Resultaat was een uur lang lachende vaders en de kreet huphup is heel veel keren gevallen. Ze zullen bij Desto wel gedacht hebben dat we weekendverlof hadden.....
 
Je zou bijna vergeten dat er ook gevoetbald werd. AFC kwam 0-1 voor, was iets gevaarlijker (tenminste, gezien door een rood-zwarte AFC bril), maar het was een echte wedstrijd. Waar Desto er de bal maar niet in kreeg, wisten wij wel nog 3 kansen te verzilveren en zo liepen we uit naar een (geflatteerde) 0-4 overwinning. 
 
Nog steeds in de race voor het kampioenschap in de Hoofdklasse, wie had dat in het begin van het seizoen verwacht? Ik in ieder geval niet, maar dat maakt het niet minder leuk!
 
Joost

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site