Nieuws - MO11-1: een voetbalweek - MO11-1

29 november 2019

Zaterdag 16 november:
SDZ was koploper en had na de 3-3 twee weken geleden wat goed te maken. Althans, dat vonden zij.....
SDZ startte fysiek sterk, scoorde snel 1-0 en vierde dat alsof het meteen het winnende doelpunt was. En om eerlijk te zijn, daar bleef het voetballend bij. AFC domineerde op de eerste 5 minuten na de wedstrijd en stapte met een meer dan verdiende 4-7 overwinning van het veld. 
 
Zondag 17 november: vrij
 
Maandag 18 november:
In plaats van trainen stond er een wedstrijd gepland tegen de JO11-7. Een mooie testcase om eens te zien hoe en of we ons staande zouden houden tegen een jongensteam. Vooraf was er al wat over en weer gebluft , de druk opgevoerd en de messen geslepen. Bij afwezigheid van Lindsey werd het team gecoacht door Nancy & Esther.
Onze meiden lieten zoals dat heet zich niet de kaas van het brood eten en gingen er volle bak in. Eerlijk is eerlijk, fysiek hadden we het soms lastig, maar voetballend waren we gewoon beter.  Kwestie van de bal het werk laten doen. Meisjes 5 - Jongens 3. 
NB de datum is nog niet geprikt, maar de jongens willen revanche....
 
Dinsdag 19 november: vrij
 
Woensdag 20 november: trainen 
 
Donderdag 21 november: vrij
 
Vrijdag 22 november: trainen
 
Zaterdag 23 november: 
Deze zaterdag mochten we spelen tegen Always Forward MO11-1. Tegen de MO11-2 hadden we maar liefst 0-24 gewonnen, maar dat biedt natuurlijk geen garanties.
In het begin had Always Forward wel een paar kansen en wat minder geluk, maar over het gehele spelbeeld gezien waren we sterker. Het team raakt steeds meer op elkaar ingespeeld en dat zie je dan ook terug op het veld. Zo eindigde ook deze wedstrijd in een overwinning, 5-2. 
De coach van de tegenpartij legde na de wedstrijd nog wel uit dat als zij op een 0-2 voorsprong waren gekomen het een hele andere wedstrijd was geworden. Ik denk dat dit best eens zou kunnen, maar dan moet je ze er wel inschieten. 
 
Volgende week om 8.30 (!) uur uit tegen Kadoelen. Hopelijk nemen we ook dan weer de 3 punten mee naar Sportpark Goed Genoeg!

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site