Nieuws - MO11-1: de menukaart - MO11-1

13 november 2019

Het voorgerecht:

Onze toppers reisden zaterdag af naar Utrecht om te spelen tegen de Meern MO11-1. Gezien de stand op de ranglijst waren we de favoriet, omdat de tegenstander nog geen enkele punt had behaald. Het was alleen wel zaak om te waken voor onderschatting, omdat de Meern bekend staat om haar meisjesafdeling maar liefst 19 (!) meidenteams kent, waarvan 5 MO11 teams.

Net als de vorige wedstrijden waren we voetballend de betere ploeg en tikten we er lustig op los. De Meern beperkte zich tot het wegschieten van de bal en dan maar hopen op een individuele actie. Onze supporters, wederom in grote getalen aanwezig, zagen het dus met vertrouwen tegemoet. Maar soms heb je van die wedstrijden die je niet mag winnen….  Kansen genoeg, we wisten ook (of maar?) 4x het net te vinden. de Meern had 2 echt uitgespeelde kansen, maar de foutjes of misverstanden achterin bij AFC wisten ze echter ook af te straffen en scoorden ook 4x. Een tikje teleurgesteld liepen onze meiden dus met een 4 – 4 gelijkspel van het veld af. Onverdiend? Tja lastig, aan de ene kant gezien het spelbeeld wel, maar het gaat uiteindelijk om de doelpunten. Het leermoment is dat we vaker op goal moeten schieten, want als je niet schiet, kan je niet scoren….

  

Het diner:

Mickey en Femke hadden alle ouders en de speelsters uitgenodigd om vanaf het einde van de middag gezellig te komen borrelen en eten. Nu leert de praktijk dat dan niet iedereen kan, maar deze keer bestond de groep uit maar liefst 36 ouders en kinderen. Hieruit blijkt maar weer wat voor een leuk en hecht team we zijn!

Het idee was een winter BBQ in de tuin, maar zelfs BBQ koning Mickey kon dat niet bolwerken. Het alternatief was zeker niet minder!

Eerst bij cafe Nel borrelen, de kinderen lekker voetballen en die kregen daar een maaltijd voorgeschoteld. Daarna naar het huis van Mickey en Femke waar een heerlijk diner werd geserveerd. En terwijl de ouders aan het genieten waren, keken de kinderen met z'n allen een film. Naast lekker eten en drinken was het ook nog reuze gezellig en verheug ik me nu al op het volgende teamuitje!

        

  

Komende zaterdag tegen de koploper SDZ. De stand leert dat als we alle wedstrijden winnen we nog kampioen kunnen worden. Zeker geen gemakkelijke opgave, maar wel een leuk vooruitzicht!

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site