Nieuws - MO11-1: tikkie takkie - MO11-1

29 september 2019

Zaterdag 28 September 2019 Always Forward M011-2 – AFC M011-1

Na een lange rit voor iedereen (voor ons vanaf Almere 71 km!)  aanbeland in Hoorn, als de wereld plat was geweest dan waren we hier naar beneden gevallen.
Meiden hebben om 10.15 verzameld in de kleedkamer en iedereen heeft er ondanks het druilerige weer zin in!

De meiden staan vandaag onder leiding van Joost, want Lindsey is vandaag aan het scouten voor de KNVB. Stayce is vandaag aanvoerder van het team en mag daarom de mooie Amsterdamse aanvoerdersband om.
Bij de warming up is al duidelijk dat iedereen gemotiveerd is. Er wordt goed ingespeeld op elkaar. Maya staat de eerste helft op doel en wordt door Joost ingeschoten

 
Het was even zoeken naar het juiste veld, maar toen konden de meiden na nog een kleine warming up van start....

AFC gaat direct goed van start en zoekt de aanval op en direct een doelpunt van Daphne! 0-1
AFC is de betere partij en speelt geweldig samen.

Stayce heeft een assist en Scyler schiet de 0-2 binnen.

Na weer mooi te hebben overgespeeld nu een assist van Scyler doelpunt Stayce 0-3

Het tikkie takkie van Barcelona is er niks bij. AFC blijft aanvallen en na een schot van Stayce op doel scoort Scyler uit de rebound 0-4  na 10 minuten....dat belooft wat. En weer een één twee drietje Stayce, Daphne en Scyler tikt hem binnen 0-5. Uit een corner volgt de 0-6 dit keer gescoord door Stayce. Het is vandaag één richtingsverkeer en er is overduidelijk maar één ploeg die aanspraak maakt op de overwinning! En na weer mooi overspelen is er nu een assist van Stayce en weer een doelpunt Scyler na fantastisch samenspel van het hele team. want de aanval begon bij Sophie en Pixie achterin en via Tayla naar voren 0-7.

De achterhoede van AFC heeft het niet druk vandaag, maar de ballen die ze krijgen worden allemaal keurig netjes verzorgd overgespeeld.  En daar is de 0-8 alweer een doelpunt van Daphne. De achterhoede Sophie, Pixie en Lila houden alles tegen en verzorgen keurig de opbouw! Nu even een korte rust,  15 minuten gespeeld en 0-8!

3 nieuwe spelers erin (Stella , Elise en Amalia) en Stayce, Scyler en Pixie eruit.

Always forward is wakker en begint met aanvallen, maar toch direct een goal van AFC goal goal goal Amalia 0-9! En Amalia staat nog maar een minuut in het veld! Hoppa en weer een goal heel mooi afstand schot van Stella! 0-10. Het is bijna niet bij te houden.

Tayla 0-11 met buitenkantje rechts en na een overtreding mooie vrijetrap van Amalia 0-12
twee keer knipperen met je ogen en weer een goal van Amalia 0-13. Ondertussen is het duidelijk dat dit een megascore gaat worden, maar zal het meer dan 0-20 worden?
Het leuke van dit team is dat ze blijven combineren, blijven altijd de speler zoeken die vrij staat en dat is echt genieten en dan alweer een mooie aanval en Daphne scoort 0-14, mooie aanval vanaf de linkerkant en 0-15 Amalia. En dan is het rust.. Wat een doelpunten regen! Het is wel een beetje saai aan het worden, maar dat mag de pret niet drukken!

Zoals jullie kunnen zien heeft Maya het heel druk gehad.de 2e helft begint en Scyler heeft de aanvoerdersband overgenomen van Stayce en is lekker aan het coachen. Het begin is er Maya die de 1e helt heeft gekeept tikt lekker de 0-16 binnen.

Aftrap wordt genomen Always Forward begint feller, maar Joost heeft alle poppetjes goed neergezet en is vandaag het tactisch brein! Mooi overspel , schot van Stayce helaas naast geschoten de druk neemt weer toe op het doel van Always Forward.

Weer goede paas en helaas net naast , overspelen gaat heel goed maar de ballen willen er even niet in....schot Maya en de keeper houdt hem. Keeper van Always Forward is lekker bezig, helaas voor ons, maar ook wel even leuk voor haar. Want ze krijgt binnenkort een gratis visvergunning (ballen uit het doel vissen). Dan toch het doelpunt kan ook niet uitblijven 0-17 Maya. Wat een drukte voor het goal van Always Forward. Een hoop gepingel op links schot op de lat keeper red en nu een corner en nog een corner een uitbraak van Always Forward maar Lila kijkt de bal naast. Lila is ondertussen de keeper geworden.

1234 tje en Maya scoort Scyler Stayce Elise en dan Maya. 0-18, Maya pakt de bal af omspeelt er 3 en scoort 0-19! En dan een prachtig afstand schot Stella, knappe redding van de keeper. Thayla zet keurig voor en Stayce schiet hard in de boevenhoek 0-20 en dan weer een heel mooi schot van Stella helaas op de bovenkant van de lat 0-21, dan een mooi schot van Lila, maar de keeper red. Scyler zet iedereen neer als een echt aanvoerder en staat de 2e helft centraal achterin i.p.v.  in de spits, maar dan weer een doelpunt 0-22 Scyler assist van Sophie wat een mooi samenspel. Wat een heerlijk team om naar te kijken.

Mooie corner van Scyler……     en prachtig ingeschoten door Elise 0-23.

    

Amalia krijgt een schop scheids ziet het niet, maar je ziet direct dat het een stoere meid is en staat snel weer op deze topper! Dan moet iemand ook nog de 0-24 hebben gemaakt, maar die heb ik even gemist.

En dan fluit de scheids. Wat een klasse spel, mooi overgespeeld Thayla, Pixie, Stella, Lila, Scyler, Stayce, Daphne, Maya, Sophie, Amalia en Elise op naar de volgende wedstrijd.

Pascal

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site