Nieuws - JO9-4 thuis tegen SDZ - JO9-4

16 november 2019

Vandaag moesten wij aantreden tegen SDZ JO9-6. Ondanks slechte weersvoorspellingen bleef het droog en was het niet zo koud als verwacht. De opkomst onder de ouders was daarom weer erg hoog laugh. Fijn om te zien, de boys vinden de aanmoedigingen altijd leuk.

Na 2 wedstrijden in deze hogere 2e klasse zijn we nog steeds benieuwd hoe hoog het niveau nu eigenlijk is van onze tegenstanders. Ook vandaag hebben we de wedstrijdbespreking met de boys in de kleedkamer gehouden. En we hebben een perfecte warming up gedaan, geleid door Jan. En de wedstrijd begint.

Ook nu weer voeren de boys de taken perfect uit: bij balverlies meteen de bal willen afpakken (hoog druk zetten), op je plek blijven voetballen (vanuit je positie) en een actie durven maken, minimaal 2 per kwart van de wedstrijd.

De tegenstander werd meteen bij de strot genomen en kwam er eigenlijk niet aan te pas. Al snel werd het openingsdoelpunt gescoord door Teun T. Alhoewel er 2 kleine foutjes werden gemaakt was de eindstand een ruime 8-2 overwinning. Om de doelpuntenmakers in het zonnetje te zetten: Teun D 2x, Teun T 4x, Thomas en Gregor.

Op zondag dan nog een teambuildingsuitje en samen de Sinterklaasintocht bekeken, wat zeer gezellig en leuk was. De sfeer zit er goed in, eens kijken of dat na tegenslag ook zo blijft... Hup AFC JO9-4! De coach

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site