Nieuws - AFC JO9-4 uit tegen Taba - JO9-4

9 november 2019

Vroegertje vandaag tegen Taba JO9-2. Maar het weer is in tegenstelling tot de rest van die dag nog redelijk. Enkel een paar kleine buitjes. Ook vandaag hebben we in de kleedkamer verzameld. Naast de gebruikelijke opdrachten van plezier hebben en de bal afpakken heb ik de boys een extra taak gegeven: minimaal 2x per 10 minuten een actie maken en een tegenstander uitspelen.

Na de wedstrijdbespreking de warming up uitgevoerd, waarbij ik Teun D de verantwoordelijkheid heb gegeven om deze te leiden. Die verantwoordelijkheid wil ik elke week aan een andere speler geven. De wedstrijd dan. Er is geen wedstrijd meer, waarbij de boys de eerste minuten lopen te slapen. Vanaf de 1ste seconde 'klappen' ze er bovenop. Eigenlijk is het voor de tegenstander om moedeloos van te worden. Zij krijgen echt geen tijd en ruimte om hoegenaamd iets met de bal te doen.

Ook moet gezegd worden dat deze wedstrijd de man of the match Teun T was. Natuurlijk kan hij niet zonder de andere boys en is elke wedstrijd een team inspanning. Maar de ballen vlogen er vandaag gemakkelijk in. Ook al moet de tegenstander credits krijgen voor hun verdedigen. Dat deden ze met verve. Ondanks dat scoorde Teun T er 4 (hatrick!) en werd de eindstand door de boys bepaald op 0-8.

En op het wedstrijdformulier werden als doelpuntenmakers geschreven: Jan, TeunT en Teun D. Ook de opdracht is door iedereen uitgevoerd. Mooi leermoment voor de boys. Echter wil ik 1 speler in het zonnetje zetten: Ferre. Wat heeft Ferre stappen gezet en hij nam de opdracht erg serieus. In deze wedstrijd heeft hij denk ik wel 20x een mannetje proberen uit te spelen. En vaak met succes. Hulde. Wederom een geweldige wedstrijd en team prestatie, hup AFC JO9-4! De coach

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site