Nieuws - AFC JO9-4 schoppartij? - JO9-4

2 november 2019

Het is de eerste wedstrijd na de verplichte Herfst stop. Kunnen we het gevoel van de eerste competitiehelft volhouden? Ook al omdat we een klasse hoger zijn ingedeeld: van de derde naar de tweede klasse. Ook nu weer een prachtige voetbal ochtend. Op een lekker laat tijdstip. Helaas zijn Ferre en Marius vanwege ziekte afwezig.

Na de stop heeft de coach een wijziging doorgevoerd: er wordt vanaf heden verzameld in de kleedkamer. Dit geeft rust en de boys wennen alvast aan een kleedkamer. Na de instructie met de boys naar het veld gegaan en een degelijke warming up gedaan.

Voor de eerste keer dat we tegen een team van JOGA Fortius spelen. En nog wel tegen het eerste. De taak die de boys van mij hebben gekregen is er bovenop zitten en de bal meteen af proberen te pakken. Nu, dat lukt geweldig. De tegenstander krijgt geen tijd en adem om maar iets met de bal te doen. Behalve dan aan ons inleveren.

We lopen voor de rust uit naar 5-0. Daarna wordt het van de kant van JOGA een beetje grimmig. Er worden veel nare overtredingen gemaakt. Ook de spelertjes van JOGA laten zich verbaal erg gaan. Iets dat ikzelf niet zou laten gebeuren als coach zijnde. Maar goed, mijn boys gaan er erg goed mee om, blijven rustig en voetballen lustig verder tot een einduitslag van 9-0.

In volgorde de doelpuntenmakers: Jakub, Teun T 2x, Christian, Thomas, Jan, Jakub 2x en Gregor! Om trots op te zijn, jullie voetballen geweldig boys, mijn complimenten. De coach

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site