Nieuws - AFC JO9-4 op gras bij De Dijk - JO9-4

5 oktober 2019

De herfst wil (gelukkig) nog niet los barsten. Dus ook vandaag hebben we naast een latere wedstrijd ook qua weer wederom een prachtige voetbal zaterdag. We dienden uit tegen De Dijk JO9-4 te spelen. Of het nu de tegenstander was die indruk op de boys maakte of dat het spelen op een zwaar grasveld iets is dat we niet vaak doen, maar de JO9-4 hadden met beiden moeite.

Alhoewel we snel op een 0-2 voorsprong kwamen door Gregor en Jakub, wist De Dijk zich terug te vechten tot 2-2. Terwijl we wel enorm veel kansen wisten te creeëren, maar die niet wisten te verzilveren. In de laatste minuten was er dan een prachtige aanval, waarbij er door Jan werd ingepasst op Christian, die naar rechts uitweek en een mooie voorzet gaf waaruit Jan op een prachtige wijze wist te scoren. 2-3!

En de boys wisten dit vast te houden en zodoende werd er een zwaarbevochten overwinning gevierd! Het is wel hetzelfde (leuke) liedje: hoog druk gezet, hard werken, vol plezier voetballend en uiteindelijk een mooi team resultaat. Hup JO9-4! De coach

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site