Nieuws - AFC JO9-4 IJburg uit - JO9-4

14 september 2019

De zon stralend aan de hemel deze mooie voetbalochtend. De wedstrijd startte niet te vroeg, dus het weer als tijdstip werkte mee om er een top wedstrijd van te maken. De boys hebben de afgelopen wedstrijden kennis gemaakt met het principe van druk zetten, de bal afpakken. Echter was dit onderdeel minder dan in de voorgaande wedstrijden.

Ook bleek de tegenstander een geheim wapen te hebben. Er was namelijk een jongen bij de tegenpartij, met een buitengewoon begenadigd been. 4 Afstandsschoten, ook na indribbelen bij een uitbal, vielen er pardoes in. Geen geluk meer. Als coach moet ik de hand in eigen boezem steken, door mijn boys hier niet eerder attent op te maken. Maar na 4 tegendoelpunten werd ook ik wakker. Scoreverloop: 0-1, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3, 3-3, 3-4, 4-4. Waarbij moet worden aangetekend dat onze boys de overhand hadden en de tegenpartij enkel leunde op het 'geheime wapen'.

Wat hebben onze boys een aantal mooie aanvallen op de mat gelegd. Prachtige acties, schitterende goals, opstootjes, teamwork, druk zetten en bovenal: spelplezier dat er vanaf straalt. Uiteindelijk hebben we, terecht, met 4-7 gewonnen. Naast het wedstrijdverslag wil ik ook graag gewag maken van het feit dat de leider(s), de spelleider en de ouders van IJburg JO9-6 erg sportief en leuk waren. Dat is helaas (alhoewel zelden) wel eens anders. Boys: mijn complimenten! Hup AFC JO9-4. De coach.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site