Nieuws - AFC JO9-4 op gras! - JO9-4

31 augustus 2019

Op zaterdag 31 augustus was dan eindelijk weer de start van het nieuwe seizoen. Met prachtig voetbalweer moesten wij uit tegen Abcoude JO9-4. En wat een verrassing: we mochten op gras voetballen!

Op deze dag hebben we ook 2 nieuwe teamleden mogen verwelkomen: Christian en Thomas. Welkom boys! En het was weer fijn om ook de andere teamleden weer te zien op deze mooie dag. Hoe zouden de boys het doen in deze nieuwe samenstelling? Nu, die vraag werd snel beantwoord: al in de 1ste minuut werd het 0-1 voor ons. Daar zou het niet bij blijven, want we liepen tot aan de rust al snel uit naar 0-10. Dat was het moment om in te grijpen en besloot ik om er bij ons 1 extra speler eraf te halen, zodat we 5 tegen 6 gingen spelen. Dit om ervoor te zorgen dat de boys met meer weerstand moesten gaan voetballen. Ook met deze maatregel liepen we in het restant van de wedstrijd uit. De eindstand is dan ook uiteindelijk 0-17 geworden.

Een compliment voor de boys want zij hebben 40 minuten lang een grote inzet en felheid getoond. En daarbij hebben de nieuwe boys bewezen een prima aanwinst voor het team te zijn. Dat maakt mij benieuwd waar we staan en wat voor rek er nog in het team zit. Hup AFC O9-4! De coach

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site