Nieuws - Hop, hop, hop, AFC JO9-3 in galop - JO9-3

24 november 2018

AFC JO9-3 tegen Sporting Martinus JO9-5      Uitslag 6-4

Martinus, heb je ‘t al vernomen?
Tralalali, tiralalala.

AFC JO9-3 is aangekomen.
Tralalali, tiralalala.

Laat ons zingen, hand in hand.
AFC JO9-3 is weer in ’t land.

Tiralalali, tiralalala,
tiralalali, tiralalala

Alle supporters hupp’len, springen.
Tralalali, tiralalala.

Alle supporters juichen, zingen.
Tralalali, tiralalala.

 

Met de goedheiligman in het land, vandaag een vorentscheidung in de eerste competitiehelft, de thuiswedstrijd tegen het lastige Martinus. In de voorbespreking hamerden we op een paar basisvaardigheden: veld groot, veld klein, druk zetten, afjagen en meeverdedigen.

Ondanks dat dit de JO9-5 was speelde deze ploeg sterk. Alles uit de kast dus. AFC begon waar we vorige week eindigden: vol op de aanval. Het werkt echt goed om aan het eind van de warming up een fanatieke rondo te doen met zo mogelijk 1x of 2x raken. De mannen beginnen scherp aan de wedstrijd. De risicovolle, aanvallende speelstijl levert vele mooie kansen op maar ook enkele hachelijke momenten voor eigen doel.

Het eerste kwart werd Martinus overrompeld en kwamen we al snel op een comfortabele voorsprong. O.a. door een fantastisch lobje en een van richting veranderde corner. AFC liep snel uit naar een 6-1 voorsprong. Het sierde Martinus dat de koppies niet gingen hangen en Martinus kwam goed terug tot 6-4.

Al met al een leuke, sportieve wedstrijd. Nog 2 competitiewedstrijden en 1 bekerwedstrijd te gaan tot de winterstop en we strijden nog op alle fronten!

Goed weekend.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site