Nieuws - Verdacht - JO9-3

18 oktober 2018

Waarschijnlijk was jullie al opgevallen dat er afgelopen week geen wedstrijdverslag van JO9-3 is geplaatst. Het geval was dat Erik en ik (coaches) in navolging van voetbal bobo’s in Belgie van ons bed waren gelicht voor een kruisverhoor i.v.m. mogelijke match fixing.-

De eclatante overwinningen van de voorbije weken van AFC JO9-3 en de aanwezigheid van bellende personen langs de zijlijn had bij de KNVB argwaan gewekt. De bewijslast stapelde zich verder op toen tijdens de ondervraging ook nog eens aan het licht kwam dat de coaches de tegenstander bij thuiswedstrijden voorzagen van gratis ranja. Na ellenlange verhoren heeft de bond uiteindelijk bakzeil gehaald toen   bleek dat Erik en ik gespeend zijn van enige voetbalkennis. Een geluk bij een ongeluk.

Het zal u niet verbazen dat bovengenoemde gebeurtenissen een optimale voorbereiding op de wedstrijd van afgelopen zaterdag in de weg hebben gestaan. Deze donkere episode voor JO9-3 heeft echter blijkbaar ook louterend gewerkt want het team is door de gebeurtenissen van de afgelopen week nog meer naar elkaar toegegroeid. Erik en ik willen het team dan ook complimenteren hoe ze de voetbalschoen hebben opgepakt en een 4-4 remise bij RKAVIC uit het vuur hebben gesleept. Hierbij wel het verzoek aan de ouders om zich niet meer bellend langs de lijn te vertonen. JO9-3 niet te stoppen.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site