Nieuws - Een onverdiend gelijk spel: AFC JO9-2 vs Argon JO9-1 - JO9-2

13 april 2019

Na een aantal verre uitwedstrijden mochten we dan uiteindelijk weer een keer lekker thuis op Sportpark Goed Genoeg spelen. Tegenstander vandaag was de JO9-1 van Argon uit Mijdrecht. Met een sterk uitgedunde selectie (2 geblesseerde spelers: Emanuel en David), hadden de AFC mannen er weer goede zin in.

Naast het missen van deze twee vaste krachten, werd ook besloten om in een anders formatie te spelen. Dit was voor het team wel even wennen, maar het resultaat was boven verwachting.

Het eerste kwart van de wedstrijd ging gelijk op. Hoewel het team binnen een minuut al tegen een 0-1 achterstand aan keek, werd met leuk en aantrekkelijk voetbal een goede balans gevonden. Met een doelpunt van Nicolas werd dit blok in een 1-1 stand afgesloten.

Het tweede luik van deze wedstrijd was eigenlijk een voortzetting van het eerste kwart. Door de aangepaste formatie werd de AFC-keeper gedwongen om mee te voetballen als verdediger en dit leverde zeer interessante momenten op. De aanvallers van Argon wisten niet goed om te gaan met deze nieuwe situatie. Met nog een doelpunt van Sebastiaan, gingen de mannen met een 2-2 stand rusten.

Over het derde kwart van de wedstrijd was eigenlijk niets bijzonders te vermelden, behalve dat Argon hier het geluk had om dit deel met een 2-3 voorsprong af te sluiten.

Zou het venijn dan toch in de staart zitten? Met twee goed uitgespeelde kansen van Sebastiaan en Alexandro trok AFC het initiatief toch naar zich toe, maar met een tegengoal letterlijk in de laatste seconden van deze wedstrijd stond er een 4-4 eindstand op de borden. Scoreverloop: Sebastiaan (2x), Nicolas en Alexandro (beide 1). Onze dank gaat uit naar de invallers: Sebastiaan en Alexandro.

Komende week zal er weer hard getraind worden in de aanloop naar het Easter Open. Hier zal het team een 2-daags toernooi spelen tegen Nederlandse en Engelse tegenstanders. Maar eerst wordt er uiteraard nog even woensdag a.s. gezamenlijk gekeken naar de JO12-2 van trainer Remco in de halve finale van de beker (aanvang: 18.30 uur) tegen de JO12-1 van Flevo. De JO9-2 gaat voorop in de “Entrada” …..; wij wensen de JO12-2 alvast heel veel succes!!

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site