Nieuws - Een spannende pot: BFC JO9-2 vs AFC JO9-2 - JO9-2

6 april 2019

Vanmorgen stond dan alweer de vierde “verre” uitwedstrijd op het programma tegen de JO9-2 van BFC. De wedstrijdindeling van de tweede seizoenshelft was ons minder goed gezind. Na Huizen, Almere en Volendam nu dan naar Bussum …

Op dit drukke sportpark troffen wij een zeer leuke club en tegelijkertijd een sportieve tegenstander aan. De eerste 10 minuten gingen gelijk op in een zeer aantrekkelijke wedstrijd. Na het openingsdoelpunt van David en direct daarna de gelijkmaker door BFC, trof ook Nicolas nog doel. Met nog een paar seconden op de klok, lukte het BFC toch nog om de gelijkmaker (2-2) op het scorebord te zetten.

Dat beide teams gelijkwaardig waren bleek wel uit het tweede kwart. Met verschillende oooh’s en aaah’s van de toeschouwers, lukte het beide teams niet om te scoren. Met een 2-2 stand gingen beide teams de rust in.

Ook het derde kwart was op sommige momenten oogstrelend en met schitterende aanvallen van beide teams, was het lot BFC helaas beter gezind. Met twee doelpunten wisten zij een 4-2 voorsprong te noteren.

Met nog 10 minuten op de klok ging AFC nog vol voor de overwinning. De kleinste man aan de kant van BFC bleek opeens niet alleen een leuke voetballer te zijn, maar wist op miraculeuze wijze de verschillende doelpogingen van AFC te keren. In de laatste minuut wist David toch nog de 4-3 te noteren, maar de resterende tijd bleek te kort om toch nog met een gelijkmaker naar huis te gaan. Scoreverloop: David (2x) en Nicolas (1).

Ondanks dit verlies kan worden teruggekeken naar een goede wedstrijd met volop individuele acties en goed combinatiespel. Volgende week spelen wij weer thuis tegen Argon en daaropvolgend een internationaal paastoernooi waar wij het in ieder geval in de poulefase zullen opnemen tegen 2 Engelse clubs.

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site