Nieuws - Lekker weer op echt gras: FC Almere JO9-1 vs AFC JO9-2 - JO9-2

30 maart 2019

Eindelijk een mooie zonnige dag en een schappelijk tijdstip (12:00 uur) om een uitwedstrijd te spelen. Vandaag stond de uitwedstrijd tegen de JO9-1 van FC Almere op het programma. In tegenstelling tot wat de mannen ondertussen gewend waren, speelden wij vandaag voor de verandering weer eens op echt gras. 

In het eerste kwart van de wedstrijd waren de beide teams erg aan elkaar gewaagd. Met een snel openingsdoelpunt van Zeger wist AFC het initiatief in deze fase van de wedstrijd naar zich toe te trekken. Op technisch en tactisch vlak was AFC zeker niet de mindere, maar op fysiek vlak wel … een aantal spelers aan de kant van de tegenstander waren redelijk uit de kluiten gewassen en in sommige gevallen ook een kop groter.

De wedstrijd begon steeds meer en meer een fysieke veldslag te worden en halverwege het tweede kwart wist de thuisploeg de gelijkmaker op het scorebord te noteren. 

De sportiviteit was aan de zijde van de tegenstander vaak ver te zoeken. Hierbij werden ook uitspraken aan de zijkant van de toeschouwers gehoord, welke wij bij AFC gelukkig niet vaak horen … Met een mooi afstandsschot trok de tegenstander het initiatief naar zich toe en kwam daarmee op een 2-1 voorsprong.

In het laatste deel van deze partij werd nog wel geprobeerd om er een wedstrijd van te maken, maar met een ongelukkig eigen doelpunt en in de laatste drie minuten nog 2 tegengoals werd deze partij met 5-1 verloren.

Helaas is het niet alleen winnen dat de klok slaat en leren de mannen vandaag ook om te gaan met tegenslagen en verliesen. Hopelijk kunnen onze twee geblesseerde spelers weer snel de training hervatten en bedanken wij Keljenn van de JO8-1 voor zijn inzet vandaag! Allemaal een fijn weekend en hopelijk kunnen wij volgende week tegen BFC weer wat punten mee naar Amsterdam nemen. 

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site