Nieuws - De eerste verliespartij: sv Baarn JO9-1 vs AFC JO9-2 - JO9-2

16 maart 2019

Na de gewonnen oefenwedstrijd afgelopen woensdag tegen de JO9-2 van Ajax, stond vandaag weer een reguliere competitiewedstrijd op het programma bij en tegen de JO9-1 van sv Baarn. Het weer zat niet mee, zware regenval en een sterke wind, waren de complexe factoren waar vandaag ook tegen gestreden moest worden …

Net als in de eerder genoemde oefenwedstrijd keek AFC binnen 3 minuten al tegen een 2-0 achterstand aan. De mannen van sv Baarn begonnen voortvarend en bleven vanaf het eerste fluitsignaal hoog druk zetten. Onze mannen hadden hier zichtbaar moeite mee en voetbalde meer tegen zichzelf in deze fase van de strijd, dan tegen de tegenstander. Wel werd er nog een iets terug gedaan door David, maar op slag van het eindsignaal van het eerste kwart wist Baarn toch weer te scoren.

Met een 3-1 achterstand op het bord begonnen de AFC-mannen getergd aan het tweede kwart. Dit deel van de wedstrijd was duidelijk voor AFC en met 3 fraaie doelpunten van David en Damian, kwam AFC zelfs op 3-4 voorsprong bij rust.

De pauzedrank was door de tegenstander slecht of beter gezegd niet verzorgd. Na kort overleg gingen mannen terug het veld in en was er meer sprake van een gelijk opgaande strijd. Met kansen over en weer, trok Baarn in deze fase toch aan het langste eind en met 3 doelpunten en nog een tegengoal van Tom, stond er nu weer een 6-5 voorsprong voor de thuisploeg op het scorebord.

In het laatste kwart van de wedstrijd was het alles of niets voor AFC, maar de mannen zaten er ogenschijnlijk door heen en lieten in 3 minuten tijd de spreekwoordelijke kaas van het brood eten. De tegenstander wist snel de voorsprong verder met drie doelpunten uit te bouwen en met de wind in rug liet onze keeper (Tom) met een uittrap de bal nog in het net van de tegenstander belanden; eindstand 9-6. Doelpunten: David, Damian en Tom (allen 2).

Deze wedstrijd is er een om snel te vergeten, maar wel om lering uit te trekken. Komende woensdag staat alweer de volgende oefenwedstrijd tegen de JO9-2 van Swift op het programma. Laten wij hopen dat de mannen er dan weer staan!

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site