Nieuws - Een Houdini-act: AFC JO9-2 vs New West United JO9-1 - JO9-2

9 maart 2019

Na de oefenwedstrijd afgelopen woensdag tegen de JO9-1 van KFC, stond vanmorgen weer de competitiewedstrijd tegen de JO9-1 van Nieuw West United op het programma. 

Vanaf de aftrap was het team niet scherp. De inzet was matig en tot over maat van ramp kwam het team ook nog op een ongelukkige wijze op een 0-1 achterstand door foutieve communicatie achterin. Een duidelijker signaal kan je als team toch niet krijgen, zou je verwachten. Hoewel het team wel verschillende kansen kreeg, stond de keeper van de tegenstander steeds hinderlijk in de weg ...

Het tweede kwart van de wedstrijd liet eenzelfde spelbeeld zien. Dit resulteerde in de eerste 3 minuten direct in twee tegen goals, waardoor de tegenstander op een comfortabele 0-3 voorsprong kwam. Gelukkig wist het team toch nog een tegen doelpunt te maken, waardoor we na de rust weer volledig in de wedstrijd zaten.

Het derde kwart was duidelijk voor AFC en met meer inzet en passie werd er gestreden voor iedere grasspriet op het veld. In dit deel van de wedstrijd wisten de AFC-mannen in de laatste twee minuten de stand weer helemaal gelijk te trekken (3-3) en lag het venijn van deze wedstrijd in het laatste kwart van deze wedstrijjd.

Bij aanvang van het vierde kwart was het duidelijk dat AFC ook deze wedstrijd niet hoefde te verliezen. Helaas kwam Nieuw West United door een onfortuinlijk eigen doelpunt toch op een 3-4 voorsprong. Met nog vijf minuten op de klok werd het uiteindelijk toch nog spannend. Gelukkig hielp de keeper van de tegenstander ons dit keer een handje mee, door de bal op zo’n 12 meter van zijn eigen doel in de handen te nemen. Uit de hierop volgende vrije trap wist AFC de gelijkmaker te scoren en werd de eindstand uiteindelijk: 4-4. Doelpunten: Tom (3) en Stein (1).

Met 5 gemaakte doelpunten, waaronder een eigen doelpunt, en een blunder van de keeper is dit een wedstrijd om snel te vergeten. Gelukkig kunnen we nog steeds zeggen dat het team ongeslagen is, maar tegen de JO9-2 van Ajax komende woensdag zal het toch zeker anders moeten ….

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site