Nieuws - Het sprookje duurt voort ... rkav Volendam JO9-2 vs AFC JO9-2 - JO9-2

2 maart 2019

Na afgelopen woensdag een interessante en leerzame oefenwedstrijd tegen Zeeburgia JO9-2 te hebben afgewerkt, stond er vandaag weer een reguliere competitiewedstrijd uit tegen de JO9-2 van rkav Volendam op het programma.

Eerlijkheidshalve moet wel gezegd worden dat de en ontvangst en gastvrijheid van de plaatselijke Volendamse club zeer gewaardeerd werd; dank hiervoor! Deze nette ontvangst was ook tijdens het spelverloop zichtbaar. De mannen hebben een leuke sportieve en leerzame strijd geleverd vandaag.

Het eerste kwart van de wedstrijd ging redelijk gelijk op en met goed voetbal, stond er helaas wel een 1-0 voorsprong voor de thuisclub op het scorebord. In het tweede kwart van deze wedstrijd trok AFC het spel meer naar zich toe en dit resulteerde ook in een 1-2 voorsprong respectievelijk ook de ruststand.

Na de rust wist AFC het goede veldspel te behouden en door goed combinatiespel werd de voorsprong zelfs nog verder uitgebouwd naar een 1-3 voorsprong. Het venijn van de wedstrijd zat hem in het laatste kwart. De eerste 5 minuten van dit deel waren overduidelijk voor AFC en hier werd de voorsprong theoretisch veiliggesteld naar een comfortabele 2-5 voorsprong. Echter in de laatste 5 minuten wist de thuisclub het initiatief weer naar zich toe te trekken en werd er uiteindelijk een 4-5 eindstand genoteerd.

Hoewel een groot aantal AFC-ers niet op hun eigen positie speelden, hebben zij zich in een sportieve en bij vlagen fysieke wedstrijd zeer goed staande gehouden; super goed gedaan mannen! Doelpunten: Benjamin, Emanuel, Tom, David en Damian (allen 1).

Komende week zal er op maandag weer regulier getraind worden en staat er op woensdag weer een oefenwedstrijd tegen KFC JO9-1 uit Koog aan de Zaan op het programma. Zaterdag mogen de AFC-mannen het dan weer thuis opnemen tegen sv Nieuw West United JO9-1. Hopelijk mogen zij dan weer op een groot aantal supporters rekenen!

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site