Nieuws - Kerstdiner bij de Koninklijke Industrieele Groote Club - JO9-2

19 december 2018

Na het binnenhalen van het kampioenschap afgelopen zaterdag, stond dinsdag 18 december het kerstdiner voor de JO9-2 in de bestuurskamer van de Koninklijke Industrieele Groote Club op het programma. Alle spelers kwamen netjes in een pak met dasje/strikje of in smoking. 

Na het ontvangst bij de receptie, kregen de mannen eerst een rondleiding door de IGC, waarna zij de kampioensbeker nog een keer omhoog mochten houden op het bordes van de club. Onder luid applaus van het aanwezige publiek op de Dam werd nogmaals de titel uitbundig gevierd.

Aansluitend werd het team in de bar verwacht, waar de bitterballen en de frisdrank al klaar stonden. Ondertussen werd er ook nog een praatje gemaakt met de aanwezige IGC leden, dat tot zeer leuke en interessante gesprekken leidde.

Voor het diner was de bestuurskamer ter beschikking gesteld en met een half oog op de televisie, werd er genoten van het 3-gangen kerstdiner. Tijdens het diner werden de verrichten van ons eerste elftal op zeer fanatieke wijze op de voet gevolgd. Ook werd nog even terug gekeken naar de afgelopen periode en werden de topscorers nog even extra in het zonnetje gezet.

Na afloop van het diner werd er door de mannen nog een kleine onverwacht after-party georganiseerd, waarbij alle populaire nummers de revue passeerden. Rond de klok van 22:00 uur was er dan helaas een eind gekomen aan deze fantastische en onvergetelijke avond en ging eenieder moe maar voldaan weer huiswaarts.

Namens het team bedanken wij uiteraard de Koninklijke Industrieele Groote Club voor de gastvrijheid en wensen wij alle AFC-ers alvast fijne feestdagen!

                        

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site