Nieuws - Weer de volle winst: GeuzenMiddenmeer JO9-1 vs AFC JO9-2 - JO9-2

8 december 2018

Hoewel het tijdens de warming-up vanmorgen nog druilerig was, bleef alleen de wind over en was het al met al een lekkere zaterdag voetbalochtend. Met nog twee wedstrijden te spelen, bleek de tegenstander van vandaag tegen de sterkst geachte tegenstanders uit onze competitie gewonnen te hebben, dus de mannen waren vooraf gewaarschuwd. 

Tijdens de eerste 10 minuten van de wedstrijd werd de tegenstander door AFC goed onder druk gezet. Met leuk, aantrekkelijk voetbal en snelle combinatie liepen de mannen snel uit naar een 0-3 voorsprong, waarbij de tegenstander geen enkel schot op het AFC doel heeft kunnen plaatsen.

Het tweede deel van de wedstrijd liet eigenlijk eenzelfde spelbeeld zien en ook hier had de tegenstander het lastig. Met nog twee extra AFC goals, gingen de mannen met een comfortabele 0-5 voorsprong rusten.

Na een korte onderbreking gingen de mannen vol goede moed terug het veld in met als doel de winst definitief veilig te stellen. Dit was niet voor dovemans oren bestemd want de doelpuntenmachine kwam nu echt op volle gang. Hoewel de tegenstander in deze fase van de wedstrijd nog wel drie keer wist te scoren, liepen de mannen relatief makkelijk uit naar een 3-11 voorsprong.

Met nog 10 minuten op de klok zakte het team een beetje in en lag onderschatting toch nog op de loer. Met verschillende AFC spelers op andere posities in het veld, ging dit deel van de wedstrijd gelijk op en wisten beide partijen elk drie keer te scoren. Eindstand: 6-14 waarbij bijna iedereen van het team weer heeft gescoord. Doelpunten: David (4), Zeger, Benjamin, Stein en Tom (allen 2), Damian en Emanuel (beiden 1). 

Volgende week zal het team tegen de JO9-1 van sv De Meer het najaar kampioenschap veiligstellen. Deze wedstrijd zal op zaterdag 15 december a.s. om 10.30 uur bij AFC worden gespeeld. Wij hopen natuurlijk weer te kunnen rekenen op een groot aantal supporters om samen na afloop dit feest met de mannen te kunnen vieren!

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site