Nieuws - Monsterscore: AFC JO9-2 vs Zeeburgia JO9-5 - JO9-2

1 december 2018

Met nog 3 wedstrijden te spelen voor het einde van dit jaar, stond vandaag de thuiswedstrijd tegen de JO9-5 (!) van Zeeburgia op het programma. Na alle wedstrijden tot nu toe in winst te hebben omgezet, met 116 doelpunten in de competitie voor en maar 28 tegen, begint de spanning voor de mannen toe te nemen. Het kampioenschap ligt voor het grijpen, maar dan moet er wel eerst nog even vandaag van Zeeburgia gewonnen worden ….

Vanaf het eerste fluitsignaal was het duidelijk dat dit team wel de naam Zeeburgia had, maar dat het bij lange na niet in onze competitie hoort. Met goede combinaties voetbal werd er lekker gewerkt aan het doelsaldo. In dit deel van de wedstrijd wist Zeeburgia niet eens op de helft van AFC te komen en na 10 minuten stond een comfortabele 7-0 voorsprong op het scorebord.

Vlak na het begin van het tweede part wist Zeeburgia met een mazzeltje iets terug te doen, maar na deze korte opleving zakte het ook net zo snel weer in en was het een eenrichtingsverkeer naar het doel van Zeeburgia. Zonder echte hoogtepunten werden er nog even 4 doelpunten bij gescoord en gingen de mannen met een welverdiende 9-1 voorsprong rusten.

Ook het derde kwart liet helaas geen ander spelbeeld zien en gingen de mannen lekker door met combineren. Zeeburgia was in deze fase van de wedstrijd het overzicht totaal kwijt en met nog 10 minuten op de klok en een 14-1 voorsprong, begon het toch meer een ontspannen trainingspartij te lijken in plaats van een officiële competitie wedstrijd.

Tijdens het slotakkoord gaven de AFC-mannen nog even een beetje gas bij, waarbij onze keeper uiteindelijk gewoon ging mee voetballen en daardoor ook nog 2x succesvol kon zijn. Met een eindscore van 23-1, had het hele team weer eens gescoord. Doelpunten: Tom, Zeger en Stein (allen 4), Benjamin en Nico (beide 3), David en Emanuel (beide 2) en Damian (1).

De focus van de mannen is alweer gericht op de voorlaatste wedstrijd, volgende week uit tegen de JO9-1 van GeuzenMiddenmeer. Komende week zal er weer hard getraind worden om deze ongeslagen status te behouden en het kampioenschap veilig te stellen … 

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site