Nieuws - Dubbele hattrick : AFC JO9-2 vs DRC JO9-1 - JO9-2

17 oktober 2018

Vandaag stond de inhaal competitiewedstrijd op het programma voor het JO9-2 team tegen het JO9-1 team van DRC. Na een aantal keren van dag en tijdstip, op verzoek van de tegenstander, gewisseld te hebben ging het dan toch eindelijk gebeuren.

Op voorhand was er weinig over de sterkte van deze tegenstander bekend. Zij hadden juist tegen de andere ploegen uit de competitie gespeeld waar wij nog niet tegen hadden gespeeld. Omdat de wedstrijd op een reguliere trainingsdag viel, hebben wij besloten om voorafgaand aan deze wedstrijd toch gewoon eerst te trainen.

In beginsel was het even spannend om te zien hoe de mannen hierop zouden reageren in de wedstrijd, maar daarnaast ook hoe de mannen op het echte gras zouden presteren. 

Het eerste kwart van de wedstrijd verliep dan ook redelijk gelijkwaardig en na zeven minuten spelen kwam de tegenstander dan ook op 1-0 voorsprong. Terug knokken vanuit een achterstand was iets dat redelijk nieuw was voor het team, maar binnen twee minuten werd er orde op zaken gesteld en was de score 2-1 in het voordeel van AFC.

Het tweede luik van deze wedstrijd was een vervolg van de eerste 10 minuten. Hoewel AFC kans op kans kreeg, werd er vergeten om de tegenstander op een grotere achterstand te zetten. Vlak voor het rust signaal was het dan toch eindelijk raak en kon er gerust worden met een 3-1 voorsprong.

Na de rust en wat positiewisselingen binnen het team, ging de spreekwoordelijke knop om en mede door een hattrick (binnen 7 minuten) van Stein, werd de score verder uitgebouwd naar een comfortabele 8-2 voorsprong.

In het laatste kwart van de wedstrijd kwam het team niet meer in de problemen en wist ook Nicolas zijn hattrick compleet te maken; eindstand 9-2. Doelpunten: Stein (3), Nicolas (3), Emanuel (2) en Damian.

Komende zaterdag kunnen de mannen lekker genieten van een welverdiende rustdag in de competitie en wordt er alweer vooruit gekeken naar de wedstrijd op zaterdag 27 oktober a.s., thuis tegen de JO9-2 van AFC IJburg. Het aantal toeschouwers neemt per wedstrijd toe, kunnen wij nu ook weer op jullie komst rekenen?

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site