Nieuws - Alles met links: AFC JO9-2 vs AMVJ JO9-1 - JO9-2

13 oktober 2018

Wat was het vanmorgen weer een schitterende voetbalochtend. Een prima temperatuur, lekker zonnetje op het veld en een gretig team; wat willen wij als team, toeschouwers en TS nog meer zo half oktober!

Voor de tegenstander van vandaag, de JO9-1 van AMVJ waren wij gewaarschuwd. Dit team werd voorafgaand aan de wedstrijd als gelijkwaardig aangemerkt, maar vanaf het eerste fluitsignaal bleek dit duidelijk niet het geval. Binnen 24 seconden stonden wij al met 1-0 voor en met leuk/aantrekkelijk combinatie voetbal werd het eerste deel van de wedstrijd met een 3-0 voorsprong afgesloten.

In het tweede deel werd er lekker door gecombineerd en goed over gespeeld. Hierdoor kon Tom binnen 6 minuten een hattrick noteren en was de ruststand 6-0. Wanneer het team deze speelstijl zou doorzetten, dan kon er weer gerekend worden op dubbele cijfers. Maar om AMVJ  niet volledig kansloos naar huis te laten gaan, werd besloten dat gedurende de rest van deze partij AFC alleen maar met links (alle spelers zijn rechtsbenig) mochten aannemen, pass-en, scoren, etc.

Dit leverde direct een leuk spelbeeld op. Hoewel het erg wennen was voor de mannen en de toeschouwers het in eerste instantie niet helemaal begrepen, was het team nog steeds niet de mindere. In deze fase van de wedstrijd wist AMVJ nog iets terug te doen en gingen wij het laatste deel in met een 6-1 voorsprong.

Door deze bijzondere teamafspraak ontstonden er leuke situaties op het veld en werd het uiteindelijk ook voor AFC een leerzame ochtend. Met zowel twee doelpunten van AMVJ, maar ook nog twee van AFC, werd de eindstand uiteindelijk 8-3. Doelpunten: Tom (3), David, Stein, Emanuel, Damian en Zeger.

Na afloop van de wedstrijd moest het team meteen door naar de thuiswedstrijd van AFC JO12-2 en kregen zij allen een individuele opdracht waarmee zij naar de wedstrijd moesten kijken. Vanmiddag staat het team-uitje op het programma (escape room) en komende woensdag 17 oktober a.s. om 17 uur de inhaalwedstrijd tegen de JO9-2 van DRC. Kunnen wij op jullie steun rekenen?

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site