Nieuws - Weer dubbele cijfers: Fortius av JO9-1 vs AFC JO9-2 - JO9-2

6 oktober 2018

Na een weekend rust, de tegenstander DRC vroeg op het laatste moment uitstel aan, stonden de mannen vanmorgen vroeg te trappelen om weer de wei in te gaan. Na de gebruikelijke routine voorafgaand aan de wedstrijd, sprongen ze als hongerige leeuwen op hun prooi en binnen drie minuten keek de thuisclub al tegen een (voor ons) comfortabele 3-0 achterstand aan.

Het team kreeg daarna nog een paar 100% kansen, maar helaas werd vergeten om in deze fase van de strijd Fortius al op een grotere achterstand te zetten. AFC begon het tweede kwart ietwat mat en dat resulteerde na 3 minuten in een tegen goal. De tegenstander begon er weer in te geloven en was op zoek naar de aansluitingstreffer, maar de alarmbellen waren dit keer op tijd af gegaan en met mooie combinaties werd eenvoudig de score verder uitgebouwd naar een 6-1 voorsprong.

Tijdens de rust heeft het team in alle rust kunnen genieten van het drinken en werd er goed met elkaar gesproken over wat er nu nog beter zou moeten. Het deel na de rust zou meer in het teken staan van positiespel en combinatie voetbal en zoals afgesproken, gebeurde dit ook. Met leuk en aantrekkelijk voetbal werd de score verder uitgebouwd naar een 10-1 voorsprong.

Het laatste kwart was een logisch vervolg van het derde gedeelte. Gelukkig voor ons hielp de keeper van de tegenstander nog een beetje mee om de score verder te vergroten en kon AFC deze partij met een 13-2 eindstand met een goed gevoel afsluiten. Doelpunten: Nicolas (3), Benjamin (3), Tom (2), Emanuel (2), Damian (2) en David.

Volgende week mogen wij weer een thuiswedstrijd spelen en het team hoopt op nog meer supporters dan vandaag. Hopelijk kunnen wij de zegereeks tegen de JO9-1 van AMVJ een vervolg geven.

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site