Nieuws - De kop is er af: OTC’70 JO9-1 vs AFC JO9-2 - JO9-2

22 september 2018

Na de grote teleurstelling tijdens de inhaalwedstrijd bij DWS afgelopen maandag, was het vanmorgen even spannend om te zien hoe onze mannen hierop zouden reageren in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2018-2019 uit tegen de JO9-1 van OTC’70.

Naast een behoorlijke trainingsintensiteit afgelopen week, is er in het team ook goed met elkaar gesproken en is het duidelijk wat er van eenieder wordt verwacht. Bij aankomst vanmorgen waren de mannen dan ook uit op revanche en wilden zij niet weer de kaas van het brood laten eten …

Vanaf het eerste fluitsignaal werd de bal lekker rond gespeeld. Met leuk en aantrekkelijk voetbal werd de tegenstander goed onder druk gezet en werd het eerste kwart afgesloten met een 0-2 voorsprong. Het tweede kwart was eigenlijk het spannendste deel van de wedstrijd met veel vuurwerk aan beide kanten. Na eerst de voorsprong verder naar 0-5 te hebben uitgebouwd, moest er helaas ook een tegen doelpunt geïncasseerd worden met een 1-6 ruststand op het scorebord als gevolg.

Het derde kwart was een voortzetting van leuk voetbal om naar te kijken van beide kanten en de tegenstander kwam zelfs wat beter in de wedstrijd. In dit deel van de wedstrijd wisten beide ploegen helaas de score niet verder uit te breiden. In de laatste 10 minuten wist AFC het veldoverwicht beter te gebruiken met een 1-8 eindstand op het scorebord. Doelpunten: Damian (3), Nicolas (2), Stein (2) en Tom.

Komende week weer lekker trainen en het goede gevoel meenemen naar onze volgende thuiswedstrijd tegen de JO9-1 van DRC uit Durgerdam.

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site