Nieuws - Wederom dubbele cijfers: AFC JO9-2 vs Legmeervogels JO9-2 - JO9-2

15 september 2018

Na de 17 klapper van vorige week, waren de verwachtingen voor vandaag hoog gespannen. Hoewel het vandaag prachtig voetbalweer was, was het tijdstip wel heel erg vroeg voor de mannen. Op de agenda vandaag stond de tweede bekerwedstrijd thuis tegen de JO9-2 van Legmeervogels.

De tactiek voor deze wedstrijd was ongewijzigd aan die van vorige week, maar gedurende de eerste 10 minuten van deze partij kwam het er toch nog niet helemaal uit. Met een 2-1 voorsprong werd dit kwart weliswaar winnend afgesloten, maar dit moest in het vervolg van de wedstrijd wel beter worden.

Het tweede en derde kwart gaven eigenlijk eenzelfde wedstrijdbeeld. AFC had duidelijk het veldoverwicht, maar de vooraf gemaakte afspraken kwamen er nog steeds niet uit. Met een 4-1 ruststand en 6-2 voorsprong werd het derde kwart afgesloten.

Voorafgaand aan het laatste kwart werd nog een keer goed de tactiek met elkaar door genomen en dit resulteerde direct in schitterend combinatie voetbal. Met snelle en slimme combinatie mocht een 10-2 eindstand worden genoteerd. Scoreverloop: Nicolas (3), Stein (2), Zeger, Emanuel, Benjamin, Tom en Damian (allen 1).

Komende maandag staat de beslissende en laatste poulewedstijd uit tegen de JO9-2 van DWS op het programma. Hopelijk weten de mannen de vorm vast te houden en zich als groepshoofd te plaatsen voor het vervolg van het bekertoernooi. Maar morgen zullen zij eerst als team ballenjongen zijn bij de Tweede divisie wedstrijd van ons eerste elftal tegen De Treffers uit Groesbeek.

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site