Nieuws - AFC JO9-2 vs Racing Club Heemstede JO9-2 - JO9-2

8 september 2018

Vandaag stond dan eindelijk ook voor onze JO9-2 de officiële kick-off op het programma van het bekertoernooi. Tegenstander was de JO9-2 van Racing Club Heemstede. Na intensieve trainingssessies en zelfs een oefenwedstrijd tegen AFC AJAX, stonden de mannen te trappelen om de wei in te gaan ….

Na eerst nog even in de kleedkamer wat tactische en technische aanwijzingen van trainer Remco te hebben ontvangen was het moment suprême eindelijk daar. Vanaf de aftrap werd door de REDS hoog druk gezet op de tegenstander. Deze kwam hierdoor niet aan voetballen toe en gedurende de eerste 10 minuten van de wedstrijd was het voetbalveld begrensd tot de helft van onze tegenstander. 

Na het eerste kwart was het duidelijk dat AFC deze partij in de zak had en ging riant met 5-0 aan de leiding. Deze stand werd gedurende het tweede kwart verder uitgebouwd naar een comfortabele 10-1 ruststand.

In het derde kwart werd het fantastische combinatiespel voortgezet en liepen wij eenvoudig verder uit naar een 14-1 voorsprong. Tijdens het laatste kwart was de concentratie iets afgenomen en moesten wij helaas nog 2 tegen doelpunten incasseren; eindstand 17-3. 

Een uniek detail aan deze wedstrijd is dat alle AFC spelers een bijdrage hebben geleverd aan deze monsterscore. Doelpunten: Benjamin (5), Damian (3), Tom (3), Stein (2), Nicolas (1), David (1), Zeger (1) en Emmanuel (1).

Kortom een leuke en leerzame wedstrijd voor het team vandaag en vol vertrouwen wordt uitgekeken naar de volgende bekerwedstrijd (thuis) tegen de JO9-2 van Legmeervogels.

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site