Nieuws - Intensief alternatief programma - JO9-2

1 september 2018

Ook voor de JO9-2 is afgelopen week het programma weer van start gegaan. Hoewel een groot aantal spelers deze week nog lekker aan het genieten zijn van een welverdiende vakantie, is de training ondertussen wel alweer gestart.

Afgelopen woensdag stonden dan ook al de eerste oefenpartijen (Twin Games) tegen AJAX op de Toekomst op het programma. Samen met de JO9-1 werd in gemixte teamsamenstelling 4 x 15 minuten lekker gevoetbald. Deze middag was niet alleen leuk en leerzaam voor onze mannen, maar gaf ook een duidelijk beeld over de conditionele gesteldheid en balvaardigheid aan de trainers.

De mannen keken er erg naar uit om vandaag de eerste uit wedstrijd van het seizoen (de bekerwedstrijd uit en tegen DWS) te spelen, maar op het laatste moment bleek de tegenstander geen representatief team op te kunnen stellen en is de wedstrijd op hun verzoek verplaatst.

Hoewel vandaag de wedstrijd geen doorgang kon vinden, heeft het team wel een alternatief programma op een Johan Cruijff court in Amsterdam afgewerkt. In een lange en uitgebreide training werd er eerst aandacht besteed aan de lenigheid en spierkracht, om vervolgens de conditie te verbeteren en tot slot werd de techniek ook nog even onder de loep genomen. 

Het programma werd vandaag succesvol afgesloten met een leuk oefenpartijtje tegen de lokale straatjeugd. De komende week kunnen de mannen nog lekker twee keer werken aan de techniek en tactiek, om dan volgende week zaterdag thuis tegen de JO9-2 van Racing Club Heemstede een klinkend resultaat op het scorebord te zetten.

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site