Nieuws - AFC JO8-3 - De Dijk JO8-1 - JO8-3

2 december 2017

Vanmorgen was het weer vroeg dag voor de mannen van JO8-3; op de agenda vandaag stond de wedstrijd tegen De Dijk JO8-1. Hoewel wij thuiswedstrijd mochten spelen, is het tijdstip van 8 uur verzamelen in de kleedkamer voor veel van de manen toch wel erg vroeg.

De mannen begonnen goed aan het eerste kwart van de wedstrijd. De bal sprong weliswaar alle kanten op door het gladde veld, maar dat mocht de pret niet drukken. Al vrij vroeg in de wedstrijd kwam het team dan ook op een 1-0 voorsprong door een goed actie en doelpunt van Gijs. Helaas kon dit snelle openingsdoelpunt niet verder worden verzilverd en wist de tegenstander gelijk te maken.

In het tweede deel van de wedstrijd zette de tegenstander goed druk en liepen zij snel uit naar een 1-3 voorsprong, maar Stein wist zich twee keer goed vrij te spelen (waarvan een met een mooie assist door Nicolas) en stond de gelijkmaker 3-3 weer op het bord. Met een beetje geluk nam De Dijk weer het voortouw en gingen zij met een 3-4 voorsprong de rust in.

Hoewel het droog was, hadden de mannen vandaag veel last van de koude. De rust was op zich goed om alle neuzen dezelfde kant weer op te krijgen, maar een groot deel van het team liet door de kou ook het hoofd hangen. De tegenstander maakte hier in het derde deel van de wedstrijd goed gebruik van en liepen uit naar een 3-7 voorsprong.

Tijdens het slotakkoord van deze wedstrijd scoorde de tegenstander nog met een fraaie  goal de 3-8 en wisten Nicolas en Stein de schade toch nog enigszins te beperken tot een 5-8 eindstand. Doelpunten: Stein (3), Gijs en Nicolas.

De komende maanden zal de koude nog wel even aanblijven en weten de mannen nu dat zij zich hierop kunnen en ook moeten kleden! Laten wij het vizier op de laatste officiële wedstrijd van deze eerste seizoenshelft tegen Abcoude richten en zorgen dat wij met een goed gevoel van de winterstop kunnen genieten.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site