Nieuws - AFC JO8-3 - Zeeburgia JO8-4 - JO8-3

18 november 2017

Fijn om na drie weken eindelijk weer voor eigen publiek te spelen. Ook vandaag kon het team weer op de steun van onze trouwe supportersschare rekenen en deze extra man was ook hard nodig bleek later…. Op het programma stond de wedstrijd tegen het fysiek sterke Zeeburgia JO8-4 team.

In tegenstelling tot onze vorige twee wedstrijden, begonnen de mannen fel aan de partij. Na een paar goede aanvallen van Zeeburgia succesvol afgeslagen te hebben, was het bij de eerste de beste uitbraak van AFC direct raak. Met een paar goede combinaties werd de verdediging van Zeeburgia uit elkaar gespeeld en kon Nicolas AFC op een 1-0 voorsprong zetten.

Deze voorsprong bleek een opmaat voor een zeer aantrekkelijke eerste helft, met kansen voor beide ploegen. Na de gelijkmaker door Zeeburgia, mocht Stein van de penaltystip aanleggen om zo de voorsprong naar een 2-1 stand uit te bouwen. Helaas moesten wij vlak voor rust nog twee tegen doelpunten incasseren.

Na de rust begon het team slap aan de tweede helft en stapelden de slordigheden zich op. In een rap tempo profiteerde de tegenstander hiervan en bouwden zij de voorsprong binnen 5 minuten verder uit naar 2-6 . Na een kleine aanpassing in de opstelling, gingen de mannen er toch weer in geloven. Helaas scoorde de tegenstander in deze fase van de strijd nogmaals (2-7), maar met twee harde afstandsschoten van Stein werd het toch weer een wedstrijd.

Met het vizier vol op de aanval gericht, werd er uit alle macht maximaal druk gezet op het doel van de tegenstander. Helaas mocht dit niet meer baten en moest er in de slotfase ook nog een doelpunt geïncasseerd worden; eindstand: 4-8. Doelpunten: Stein (3) en Nicolas (1).

Ondanks het verlies hebben de mannen weer veel geleerd over concentratie, luisteren, doorzetten en het spelen tegen een fysiek sterke tegenstander. 

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site